Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebben a mai politikai helyzetb...

Ebben a mai politikai helyzetben, ha valakinek azt mondom, hogy antifasiszta vagyok akkor egyből arra gondol, hogy az antifa szervezet közel áll hozzám? Lehet valaki úgy antifasiszta, hogy nem aggatja magára a piros fekete zászlót?

Figyelt kérdés
A fasizmus minden formáját elítélem még akkor is, ha valaki nem vallja magát fasisztának, de olyan a viselkedése, plusz nagyon szeretem a ciao bella zenét. 😀 Amit tettek nálunk az antifák, hogy csoportosan viperával megtámadtak valakit, mert fasisztának nézték nem volt egy szép tett, kontraproduktív és nem tartom antifasiszta cselekedetnek. Beszélgetni, vitázni kell az ilyen emberekkel és nem megverni őket. De úgy vettem észre, hogyha antifasisztának vallom magam akkor az antifa szervezetre gondolnak és ezért egy libsibolsi vagyok. Nem szimpatizálok egy ellenzéki párttal se és Jámbor András se a szívem csücske.
2023. dec. 15. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Akkor ne valld magad antifasisztának, ez egy eléggé lejáratódott szó.
2023. dec. 15. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

"Beszélgetni, vitázni kell az ilyen emberekkel"

És gondolod valaha is meg tudnád győzni őket? Nekem eléggé sokat kellene valakinek papolnia, amíg elfogadjan pottyondi edinát

, a feministákat, meg a komplett feje tetejére állított, lázadó embereket.

Nem úgy neveltek, nem ezt tartottam szimpatikusnak. Miért? Mert ilyen emberek között nőttem fel, akik eléggé irritáltak.

2023. dec. 15. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy látod kéredező, a két előző fasisztának mindegy hogy ki vagy, ellenség leszel amíg nem vagy magad is fasiszta. Semmi baj nincs a fizikai önvédelemmel, a fasiszták minden szinten veszélyesek és emberiségellenesek, minden tett önvédelem velük szemben.
2023. dec. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!