Felfedte magát az egyik "véletlenszerűen" összevert, "ártatlan áldozata" az antifasisztáknak, mit szóltok ehhez?
Ha rákeresünk a fickó nevére, van instagramja, facebookja, teljesen egyértelműen egy neonáciról van szó.
Rudolf Hess póló, Vér és Becsület, ráadásul zenészként nagy nyilvánosság előtt mindenféle neonáci eszmék terjesztését végzi, ami amúgy bűncselekmény, és amiknek a hatására ki tudja már hány embert vertek meg a skinhead náci huligánok.
Persze ettől még bűncselekmény az is, hogy megverték, és a támadóknak nem szabad megúsznia..
..de tényleg egy ilyen embert kellene sajnálni?
Egy ilyen ember megverése miatt kéne háborogni?
Szerintem van abban valami, hogy sokan úgy gondolják, hogy megérdemelte.
És akkor még sajnáltatja magát, hogy nem mer kimenni se az utcára.. érdekes, ahhoz volt elég mersze, hogy náci eszméket terjesszen a színpadon.
Ja, és ami még felháborítóbb, hogy a jobbos média persze ártatlan módon csak "nemzeti rock" zenésznek titulálja...
És akkor a törvények helyett ilyen utcai igazságosztókat szeressünk, tartsunk legitim bűntetésvégrehajtási szervnek?
A magyar törvényekben nem létezik a "verés" nevű bűntetési eljárás, ha elítélik náci eszmék terjesztéséért azért is csak szabadságvesztés a törvényes eljárás.
Lehet, hogy sokan ezt gondolják, de ez nem vezet semmi jóra. Szerintem nem kéne normalizálni, hogy embereket verjenek az utcán.
Nem mondom nem érdemelne büntetést a náci eszmék terjesztése miatt, de törvényes úton.
"Egy ilyen ember megverése miatt kéne háborogni?"
igen.
mert állítólag mi jobbak vagyunk, mint ők.
Melyik fickó nevére?
Dudog László és V. Zoltán is szerepel a cikkben.
És név nélkül még három lengyel személy.
Ha netán Dudog László valóban ilyen ember, az nem legitimálja még az ő megverését sem.
De V. Zoltán és a lengyelek megverését???? Azt aztán az égvilágon semmi!
Te, képzeld el, hogy csak úgy az utcán jártukban-keltükben cigányokat vernének egyes csoportok.
Egyszer kiderülne, hogy egy bűnözőt vertek meg. Most akkor a többiről mit mondjunk?
Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács?
Ők a "hibaszázalék"?
Szerintem ezek nagyon is rémisztő gaztettek és remélem, hogy szigorúan megbüntetik őket. Egyetlen megnyugtató hír, hogy nem magyarok, eszerint nálunk ilyen agresszív csoport nincsen.
Olvassátok már el, amit írtam:
"Persze ettől még bűncselekmény az is, hogy megverték, és a támadóknak nem szabad megúsznia"
Tehát nem gondolom, hogy ez így rendben van.
Viszont nem is tudom sajnálni ezt az embert.
Ez olyan dolog, hogy pl. tegyük fel, hogy van egy gyerekmolesztáló pedofil, akit elkapnak az utcán és jól megagyalják.
Nyilvánvalóan bűncselekmény, mert önbíráskodás, na de azért legyünk őszinték, mindannyian azt gondolnánk magunkban, hogy megérdemelte.
És amúgy ezzel az a jobboldali propaganda is megdőlt, hogy csak úgy véletlenszerűen vertek össze ártatlan embereket az antifák, csak mert jobboldalinak nézték őket.
Voltak olyanok is, pl. a dohányboltos csóka, de ezt az ürgét itt egészen biztosan nem véletlenszerűen választották ki és verték meg, nyilván pontosan tudták, hogy egy neonáci uszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!