Felfedte magát az egyik "véletlenszerűen" összevert, "ártatlan áldozata" az antifasisztáknak, mit szóltok ehhez?
Ha rákeresünk a fickó nevére, van instagramja, facebookja, teljesen egyértelműen egy neonáciról van szó.
Rudolf Hess póló, Vér és Becsület, ráadásul zenészként nagy nyilvánosság előtt mindenféle neonáci eszmék terjesztését végzi, ami amúgy bűncselekmény, és amiknek a hatására ki tudja már hány embert vertek meg a skinhead náci huligánok.
Persze ettől még bűncselekmény az is, hogy megverték, és a támadóknak nem szabad megúsznia..
..de tényleg egy ilyen embert kellene sajnálni?
Egy ilyen ember megverése miatt kéne háborogni?
Szerintem van abban valami, hogy sokan úgy gondolják, hogy megérdemelte.
És akkor még sajnáltatja magát, hogy nem mer kimenni se az utcára.. érdekes, ahhoz volt elég mersze, hogy náci eszméket terjesszen a színpadon.
Ja, és ami még felháborítóbb, hogy a jobbos média persze ártatlan módon csak "nemzeti rock" zenésznek titulálja...
Ha annyira gondosan választották volna ki áldozataikat, akkor mindegyik neonáci uszító lett volna.
Elkaptak találomra fekete ruhás, bakancsos férfiakat. Egyiknél bejött, ő valóban neonáci.
Ennyi a történet.
Én az összes ilyen erőszakos, primitív tróger embert megvetem, akár cigó, akár szkinhead, akár antifa, akár bármi más.
De ebben a konkrét esetben(Dudog László) úgy néz ki a képlet, hogy egy csapat primitív, erőszakos tróger betalált egy másik primitív, erőszakos trógert, és jól megagyalta.
Én a magam részéről azt gondolom, hogy a támadók menjenek szépen a hűvösre, mert odavalók, Dudog László meg kvára megérdemelte, főleg, hogy az általa elkövetett bűncselekmények miatt ő nem került ugyanúgy a helyére, mert a rendőrség meg a hatóságok már ki tudja, hány éve szemet hunynak a náci uszító tevékenysége fölött.
Jó nagy suttyó vagy te kérdező!
Tehát már azért agyon kel verni valakit, mert nem szimpatikus neked, vagy a világnézete, esetleg vallása nem passzol a tiedével. Ez a Dudog László mit is csinált akkor abban a minutomban? Gondolom olyan veszélyes dolgokat, hogy sétált, vagy állt és nézelődött, vagy éppen hamburgert evett, vagy valami ilyesmit. A melós gyerek is hatalmas bűnt követett el, konkrétan terepszínű gatya volt rajta, megérdemli a halált. Talán ha jól emlékszem valami izmusokban volt ilyen hivatalosan, hogy üldöztek olyan embereket akik az égvilágon semmit nem csináltak, csak nem tetszett a rendszernek hogy zsidók, vagy keresztények, vagy sötét volt a bőrük, vagy éppen túl világos.
De még ha náci is volt a csávó akit megvertek, akkor se értem mit gondoltak ezek az emberek (mármint az elkövetők.)
Elmegyek egy külföldi országba, véresre verek csoportosan, felfegyverkezve embereket, viperával, boxerrel, késsel stb. majd emiatt évekre börtönbe kell mennem.
Tényleg megér ennyit? Nincs jobb dolguk ezeknek az embereknek az életben?
Van azért esély rá, hogy megússzanak ilyeneket.
Szvsz az ilyeneknek általában a felét se kapják el a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!