Hogy lehet 1 ilyen ember a miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Ha adnak pénzt akkor mindent támogat, ha valamiért éppen nem akkor mint valami hisztis kisgyerek elkezd vétózni, fenyeget, lejárató kampányt indít mások ellen. Hogy lehet egy ilyen embert megválasztani miniszterelnöknek?2023. dec. 14. 22:50
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Úgy, hogy a magyar embereknek nincs fogalma arról, milyen az élet Belgiumban, Németországban, Svédországban vagy Dániában. Mert genetikailag vagyunk ebben a világban egy annyira romhalmaz, hogy a világ minket csak csicskásnak használ, mert másra nem vagyunk jók - a világ szempontjából. Lehetnénk mi Luxemburg is, de az átlag Mari néni nem járt Luxemburgban, nem tudja mi lehetne itt, ha nem ilyen, Orbán féle tolvaj korrupt Gé betű vezetné orruknál fogva ezeket a szerencsétlen nyomorban fekvő magyarokat
3/7 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ennek az ellenzéki tábor miért nem örül, hiszen úgy szavaz, ahogy ők szeretnék: kapunk migránsokat, támogatjuk Ukrajnát pénzel, és még a homik is szabadon parádézhatnak.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
2
A Svédeknél dolgoztam 6 évig, és akkor én nem tudom, hogy milyen az élet ott? Ezen lefordultam az asztal alá.
6/7 anonim válasza:
Nagyon helyesen jár el, zsarolásra zsarolással kell válaszolni. Ő jobban átlátja a brüsszeli dzsungelt, mikor meddig lehet elmenni, bízom benne, hogy helyes döntéseket hoz.
7/7 anonim válasza:
Egy nemgondolkodó, igénytelen társadalomnak pont ő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!