Hogy lehet az, hogy Romániában már 15%-kal magasabb az éves fogyasztás, mint nálunk?
Mondjuk annyiban lehet a románoknak a fejlődési üteme gyorsabb, hogy egyrészt ők mélyebbről indultak, mint mi, és az gyorsabban is tud növekedni aki mélyről érkezik.
Másrészt talán nem vitatkoznak annyit Brüsszellel, mint mi, és így az EU források is simán folyamatosan érkezhetnek hozzájuk. Egyszerüen simulékonyabbak, mint a jelenlegi magyar kormány. Egyébként ez a román diplomáciára mindíg is jellemző volt a történelemben.
Az ebben az adatsorban a meglepő, hogy a románok a cseheket is megelőzik, és már Szlovéniát(!!) is kezdik beérni.
Ez nagyon kétséges így számomra ismerve a két ország közötti óriási életszínvonalbeli különbséget. Érdemes megnézni egy román települést, meg egy szlovént, ha így ezt már láttad akkor mindent láttál a két ország életszínvonaláról. Ég,és föld.
Ez így nekem(mindkét országban nemrég voltam) nem tudom mennyire hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!