Hogyan lehetek politikus?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és arra gondoltam, hogy lehet politikusnak állok :)
Kíváncsi vagyok, hogy milyen végzetség szükséges hozzá illetve, hogyan is kezdhetnék bele
2023. dec. 13. 20:27
11/15 anonim 

válasza:

Gátlástalan, orcátlan vagy. Folyékonyan tudsz hazudni, felelőtlenül ígérgetni. Erényed a szelektív emlékezés. Naprakész vagy az infláció mértékét tekintve, - amikor megszavazod a saját járandóságaid, illetményed tovább emelését. Kiterjedt ismeretségi körrel rendelkezel, akikkel kölcsönösen és hatékonyan vagytok képesek egymást fedezni. Nagyvonalú vagy, amikor nem a sajátodat költöd és lehetőleg magadra.
Nagyjából ennyi.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkitől!
2023. dec. 14. 16:48
13/15 anonim 

válasza:

Amit eddig felsoroltak az senkitse érdekel. A lényeg hogy elérd hogy az emberek rád szavazzanak, anélkül hogy törvényt szegnél. Minden más lényegtelen az adot kérdésben.
14/15 anonim 

válasza:

Csatlakozz be egy számodra szimpatikus pártba önkéntesként. Ott van lehetőség felfelé lépkedni és ha jó vagy (van marketing tudásod, jól kommunikálsz, van valami hasznos végzettséged, több nyelvet beszélsz) simán ki fogsz tűnni a tömegből.
15/15 anonim 

válasza:

A 9. válasz közelíti meg legjobban az igazságot. A 10-es vélemény annyiban nem igaz, hogy bármilyen végzettséggel lehet valaki politikus. Még diploma se kell hozzá. Más kérdés, hogy magasabb szinten az degen nyelv magas szintű ismerete előny, de voltak/vannak politikusok, akik anélkül is sikeresk lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!