Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetek politikus?

Hogyan lehetek politikus?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és arra gondoltam, hogy lehet politikusnak állok :)

Kíváncsi vagyok, hogy milyen végzetség szükséges hozzá illetve, hogyan is kezdhetnék bele

2023. dec. 13. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell végzettség, és jó helyesírás sem. Ha jól tudsz hazudni, csalni, lopni, felfelé nyalni, lefelé taposni, akkor jók az esélyeid.
2023. dec. 13. 20:30
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Alap hogy jól tudj hazudni, anélkül nem leszel sem jó sem rossz politikus. Ha eléggé hajlékony a gerinced és van negatív AIDS teszted akkor a Fideszbe is esélyed van.
2023. dec. 13. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Nézz rá Németh Szilire kérdező, a zabáláson meg a sz#ráson kívül szerintem semmihez sem ért.
2023. dec. 13. 20:33
 4/15 A kérdező kommentje:

Hazudni úgy ahogy tudok

De, hol kezdjem el?

Nem találtam semmi értelmes dolgot erről a témáról

2023. dec. 13. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
#4 Nősülj be az Orbán családba, éveken belül még Röcsögén is te szerelheted majd a vellanyt.
2023. dec. 13. 20:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Nincs más megoldás? xD
2023. dec. 13. 20:40
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Áhh, ezek szerint a saját nemedhez vonzódsz? Nem szégyen az, de úgy is könnyen be lehet kerülni a Fideszbe.
2023. dec. 13. 20:42
 8/15 A kérdező kommentje:

Én inkább arra gondoltam, hogy házasságon kívül, akad e más lehetőség?

(Nem vagyok meleg)

2023. dec. 13. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Különleges végzetséget nem igényel a politikus pálya.

Bizonyos végzettségek jelenthetnek előnyt, de nem feltétel.

Első válaszoló nagyjából fején találta a szöget.

A hazugság pedig olyan csúnyán hangzik. Inkább a valóság újra csomagolását mondanám a hazugság helyett.

Nézd, én évek óta elemzem ezeknek a politúrosoknak a pályáját. Vannak különböző fokozatok. Mert egy polgármester vagy egy képviselő is politikusnak számít. Általában a legtöbben így kezdik. Pontosabban ez nem is kezdés, hanem egy politikai eredmény.

A valódi kezdés valami féle pártba való belépéssel kezdődik. Aktivista munka. Csicskamunkák ezek egy párt legalján, de kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre. Mert ez a kulcsszó: Kapcsolatépítés.

Első körben az a cél, hogy az embereket győzd meg, hogy te nagy kutya vagy. A nálad kicsivel nagyobb kutyákkal bratyizól, posztolsz róla, egy idő után az emberek el is hiszik, hogy te is olyan nagy kutya vagy, mint az, akivel bratyiztál. és ez így megy újra és újra.

A politika nem egy szakma. ez művészet. Mindenhez is kell értened, de néha az is elég, ha hitelesen imitálod, hogy te mindenhez is értesz. Ezt gyakorolni kell. Első és legfontosabb, hogy képes legyél kiismerni egy embert. Minimum úgy érdemes kezdeni, hogy a testbeszéd témakörét tanulmányozd. A színészetet tanulmányozd. de emellett érdemes valamiféle végzettségre is összpontosítani. Példaként ajánlom a sikeresebb politikusok életútját. Ihletet meríteni belőle.

Nézd meg a Viktort. Nézd meg az életrajzát. és lásd meg a történetében a mesét. A mese, amiért oda vannak a magyarok. A kiépített imázs, amit bekajálnak az emberek. Ez a Viktor meséje:

Szegény sorból jött cigányképű gyerek. Felment Budapestre és tanult. tanult, tanult és helyezkedett. Kiment megnézte a külföldet, és magától a sátántól, a sátán szentségtelen iskolájában leste el a praktikákat. És ekkor hazajött, hogy felébressze az országot az álmából. Jött, látott és győzött, de a nép nem hitt benne. Legyőzték. de viktor szíve olyan hű volt az igazsághoz és a hazájához, hogy nem hagyhatta, hogy az ország a saját álmát aludja, míg a tolvajok kifosztják azt. És nem nyugodott, felébresztetté az embereket és visszatért. Az emberek pedig imádják és sajnálják, hogy egykoron elpártoltak az ellenség mellé. Mert kiderült, hogy akit támogattak, az mást sem csinált, csak lopott, csalt és hazudott. Reggel, délben és este. Már tudják az emberek, hogy ki a sátán Magyarországon. Ki az, akitől tartózkodni kell. És felismerik Viktor Királyban a megváltót. Kinek barátai is mellette tanuskodnak. A szegény gázszerelő, aki okosabb, mint Zuckerberg. Szerencse, isten és orbán Viktor, csak ennyi kell a boldogsághoz.

Na ez a mese. Ez lett a Vittya imidzse. És ezt zabálja a választópolgár. Őszintén én már csak azért szavaztam a vittyára, mert ha ilyen zseniális módon képes megvezetni a tömegeket, akkor már megérdemli a miniszterelnöki pozíciót.

Ha politikus akarsz lenni, felejtsd el az igazságot. A hamisságot alakítsd át igaznak hangzó valóságnak. Ha politikus akarsz lenni, érdemes akár Jézus Krisztustól tanulni. Igaz, Ő nem lépett politikai pályára, de mégis sokan ezt szerették volna. és látod, ez az igazi titok a sikeres politikus számára a kis falunkban és az egész országban, de az egész világon is. Az Űr meglátása. Amit senki sem tölt be, de te látod, hogy van ott egy szabad hely és valahogy a te mesédet is ráillesztheted az irányadó fő mesére.

Mondhatnám, hogy így lett jézusból Messiás, de én mégis csak hiszek benne. Ezért azt mondom, hogy így lehet belőled is a politikai Messiás.

Mert hogy ez a poszt még mindig üres. Donát Anna megjövendölte. És várják a magyarok. Az embert, aki jön és kifogástalan. bűntelen. tanítja a népet és nem tudják megfogni a szavában. És nem csak tudása van, hanem bölcsessége. Aki képes ez egyszerűséggel csodajelet felmutatni a mai világban. És aki a remény szimbólumává válik. mert amikor a Viktornak vége lesz hatalmas úr fog tátongani.

Családok védőszentje, Az ország védelmezője, A magyar szabadság örököse, A sportember, a disznóvágó egyszerű emberből lett nemes, a Vidékek ura ha véget ér, akkor csak egy politikai messiás tudja őt pótolni.

A politikai Messiás pedig, ha eljön, eltörlő az összes adósságot és elhozza a magyar nép örökké tartó hiper szuper aranykorát.

Így lehetsz hát a legsikeresebb politikus. Ígéretek. Ha pedig meghiúsul az igéret, akkor egy vagy több közellenséget és főellenséget kell megalkotni. ez megy mindenhol. Városokban, falvakban, az országban és az egész világon szövögetik a meséket és konfliktusokat generálnak.

Ne haragudj, nagyon bele éltem magam. Csak amikor elragad a hév. Ja igen, erről jut eszembe. Hitlert is érdemes tanulmányozni. Mert az ember elméje így működik minden korban. Arra szavaz, aki a szavazóval hiteti el, hogy különleges lehetőségei vannak. A szavazó pedig arra jön rá, hogy ő túl hülye vagy gyáva vagy gyenge ahhoz, hogy élljen a különleges lehetőségeivel. De a valóság az, hogy nem a szavazó jön rá erre, hanem elérik, hogy erre a megállapításra jusson magával kapcsolatban.

Itt van a kutya elásva. Az ember legbelső ősi tulajdonságánál: A mesemondás és a történetek elhiszésében. Hihető mesék a kamura.

na én pedig ezért nem leszek politikus. Mert jobba z mindenkinek, ha én nem kerülök politikai pályára. Inkább követem a Krisztust. Az legalább egyenes út.

2023. dec. 13. 21:38
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Leéretségizel, utána elmész egyetemre, ügyvéd, valamilyen jogi pályára. A lényeg az, hogy olyan legyen, ami miatt akarnak téged a pártba, bár vannak kivételek pl. Hadházy állatorvos, de itt az a lényeg hogy egyetemet végzett. Mivel 21 században vagyunk érdemes felvértezned magadat és nagyon jól kifejezni magadat, tehát ilyen is jó kommunikációs szak, ha totál h7lye vagy a közgazdaságtanhoz, a reál tantargyakhoz, ha abszolút zokni vagy, akkor valamilyen szociólógus.

Nem tudom mi a konkrét célod, hogy elücsörögni kdnp-s szinten a fizetésért vagy valóban tenni hazánkért, mert akkor karizmára is szükséged van

2023. dec. 13. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!