A kormánypárti szavazók miért táncolnak úgy, ahogy a kormány mondja?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció. De megfigyeltem, hogy bármit felvet a kormány, azt a szimpatizánsai másnap szóról szóra szenvedélyesen ismétlik. Értem, hogy alapjában véve egyetértenek velük, de miért jó mindenben követni őket és vakon megbízni bennük?2023. dec. 13. 19:15
21/23 A kérdező kommentje:
#20: Nem a győzködés a cél, csak elmondtuk, hogy mit látunk.
A jó szándék jól hangzik és szerintem is így kéne működnie, csak kétségeim vannak afelől, hogy a jó szándék valóban akként csapódna-e le a választóknál, vagy valami teljesen másként. Láttam én már ilyen lejáratókampányt élőben is kicsiben, önkormányzatnál. A jószándék akkor is megvolt, de a negatív kampány erősebbnek bizonyult.
2023. dec. 13. 22:47
22/23 anonim válasza:
"Gyerekek, nem engem kell győzködni, nem fog menni."
Addig meg szétlopja a haverjaival ez a kamugép féreg az országot.
Engedjétek el, fidesz kutya, provokátor.
23/23 anonim válasza:
Mondja ezt gyurcsány felszopója.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!