Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazók miért...

A kormánypárti szavazók miért táncolnak úgy, ahogy a kormány mondja?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció. De megfigyeltem, hogy bármit felvet a kormány, azt a szimpatizánsai másnap szóról szóra szenvedélyesen ismétlik. Értem, hogy alapjában véve egyetértenek velük, de miért jó mindenben követni őket és vakon megbízni bennük?

2023. dec. 13. 19:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#10: Először én is ezt hittem, de nem egyszer láttam már a saját szememmel láttam, ahogy megváltoztatta valakinek a véleményét a kormány, akár egy 180 fokos fordulattal. Ez az átkonvertálás valahol tudat alatt történhet, vagy nem tudom.

Számomra is van szimpatikusabb párt, lehet, hogy még valamennyire elfogult is vagyok velük kapcsolatban, de ez szerintem már nem normális.

2023. dec. 13. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
#10 Lol, tényleg? Az a bizonyos 3 millió táncol úgy ahogy a kormány fütyül. Egy hétig nyomatják az M1-en amit hallani akarnak, aztán a végén persze hogy úgy füttyentenek a közjószágok ahogy a kormány hallani akarja.
2023. dec. 13. 20:29
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Részemről az M1 nyomathat bármit, nem szoktam nézni.

Van saját, kiforrott vilagnézetem, értékrendem, amíg ez jelentős átfedésben van a kormányzás eredményeivel , addig nincs nehéz dolgom eldönteni, hova ikszeljek.

Ti pedig tapsoljátok vissza még jó sokáig a kedvenceiteket, addig nincs okunk aggodalomra.

2023. dec. 13. 20:52
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
#13 Kedvencem nekem sincs, felőlem Orbán és Gyurcsány együtt mehetnének a búsba.
2023. dec. 13. 20:57
 15/23 A kérdező kommentje:

#13: A kérdés nem is az volt, hogy miért szavaznak a kormánypárti szavazók a kormányra, hanem hogy miért ennyire állnak ennyire a bűvöletük alatt.

"Ti pedig tapsoljátok vissza még jó sokáig a kedvenceiteket, addig nincs okunk aggodalomra."

Ez is épp ezt igazolja. Miért aggódnál amiatt, hogy mást tapsolnának elő az ellenzékiek? Innen látszik, hogy egy buborékban vagy. A mostani ellenzéket nem szereted, de örülsz, hogy ez van, mert ha más lenne, akkor aggódhatnál a Fidesz miatt. Az eszedbe sem jut, hogy akár jobb is lehetne. Következésképpen semmi másra nem vagy nyitott, mert te eldöntötted, hogy neked ők kellenek.

2023. dec. 13. 21:05
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
#15 Tudod hogy van, fideszék szerint az egész világ buborékban van kivéve ők hárommillióan.😅
2023. dec. 13. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:
16%
A fene sincs a bűvöletükben. Nem szavaztam én mindig a fideszre. Először 98-ban, fenntartásokkal, igazából akkor sem a fideszre, hanem az mszp-szdsz ellen. Aztán számomra bizonyítottak, sőt, folyamatosan bizonyítanak, ugyanakkor a kihívói közül senki nem próbál meggyőzni. Ahhoz túl nagy a tét, hogy kíváncsi legyek, kormányzati pozícióban is olyan idióták lennének-e, mint amilyennek ellenzékben mutatják magukat.
2023. dec. 13. 21:49
 18/23 A kérdező kommentje:

#17: Valamiért mégis a bűvöletében vagy, mert például a 98-as és a jelenlegi Fidesz nem is hasonlít egymásra, mégis kitartasz mellettük. Akkor még nekem is szimpatikusabbak voltak egyébként.

Nem lehet úgy senkit megszólítani, hogy nem nyitott rá. Tegyük fel, hogy megjelenne egy párt, amelyik akár szimpatikus is lehetne. A kormány úgyis keresne valami lejárató anyagot ellenük, amivel, ha ennyire elégedett vagy velük, akkor könnyedén elbizonytalaníthatnának. És ugyancsak nem kockáztatnál. Mindig a jelenlegi kormányt fogod jobbnak látni, erről gondoskodni fognak.

2023. dec. 13. 22:15
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
#17 2022-ben mégis megtetted a tétet, 1000 Forintos kenyér lett a nyereség.
2023. dec. 13. 22:18
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Gyerekek, nem engem kell győzködni, nem fog menni.

Az első, hogy teremtsetek alternatívát. Bizony ti, nem is én, nekem van kire szavaznom, nem engem zavar, ha így marad.

Aztán ha lesz alternatíva, adok időt bizonyítani, hogy megvan a jó szándék, mondjuk 1-2 parlamenti ciklust, és ha megnyerik a bizalmamat, talán kapnak egy esélyt tőlem a következő választáson. Nem lesz könnyű dolguk, mert magas a léc, de nem lehetetlen.

2023. dec. 13. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!