Kitöltöd a Nemzeti Konzultációt?
Fidesszel szimpatizáló értelmiségiként kötelességnek érzem, hogy hazám érdekében tollat ragadva a kormány kérdéseivel kapcsolatban kifejtsem a véleményem a brüsszeli megszorításokról, őrült intézkedésekről.
Tudom, hogy a kormány elfogadhatatlannak tartja ezen brüsszeli és washingtoni elborúlt tervezeteket, megszorításokat.
Viszont ennek ellenére a kormány számíthat a véleményemre, és támogatásomra, ahogy én is már 13 éve számíthatok a kormány magyar emberek érdekét szolgáló intézkedéseire. Vagy azon intézkedésekre amelyek több százezer forintot takarítanak meg egy átlagos család számára.
Te kitöltöd a konzultációt?
"Én is hozzád hasonló értelmiségi vagyok, és természetesen kitöltöm a konzultációt"
Amivel aztán kitörlik a seggüket. Attól, hogy te kitöltöd magasról tesznek a véleményede. a nagy fideszes értelmiségiek :DD ezektől mentse meg a jóisten a világot.
Erre pazarolni a pènzt.. ez àm az èrtelmisèg
Nem elèg ha egy weboldalon kèrnènek ki a vèlemènyüket?
Le se sza**àk a vèlemènyüket, tiszta propoganda az egèsz ès csodàlom hogy vannak mèg akik követik a manipulàciót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!