Fidesszel szimpatizáló értelmiségiként kötelességnek érzem, hogy hazám érdekében tollat ragadva a kormány kérdéseivel kapcsolatban kifejtsem a véleményem a brüsszeli megszorításokról, őrült intézkedésekről.
Tudom, hogy a kormány elfogadhatatlannak tartja ezen brüsszeli és washingtoni elborúlt tervezeteket, megszorításokat.
Viszont ennek ellenére a kormány számíthat a véleményemre, és támogatásomra, ahogy én is már 13 éve számíthatok a kormány magyar emberek érdekét szolgáló intézkedéseire. Vagy azon intézkedésekre amelyek több százezer forintot takarítanak meg egy átlagos család számára.
Már kitöltöttem feladtam és helyeseltem Ukrajna támogatását, ennyi.
2023. dec. 13. 17:28
2/21 anonim válasza:
Természetesen. Ha a kormányt érdekli a véleményem akkor el is mondom. A szocik anno sose kérdeztek meg semmiről. Itt látszik,hogy kinek mennyit számít A lakosság.
2023. dec. 13. 17:29
3/21 anonim válasza:
Nekem annyi fűtéstámogatás, hogy betudok vele gyújtani.
2023. dec. 13. 17:30
4/21 anonim válasza:
Kérdező, szívemből szóltál. Én is hozzád hasonló értelmiségi vagyok, és természetesen kitöltöm a konzultációt. Meg kell állítanunk Brüsszelt!
2023. dec. 13. 17:31
5/21 anonim válasza:
Támogatom a kárpátaljai magyarok uniós csatlakozási kérését tehat kitöltöm de nem Viktor szája íze szerint.
2023. dec. 13. 17:33
6/21 A kérdező kommentje:
A kormány az emberek véleményére kíváncsi, ezért a konzultációt bárhogy ki lehet tölteni, és visszaküldeni. Már nem bolsevik időket élünk.
2023. dec. 13. 17:35
7/21 anonim válasza:
Igazad van kérdező de azért mást is megkerdezhetnének.
2023. dec. 13. 17:37
8/21 anonim válasza:
Te kérdező!
Fidesszel szimpatizáló értelmiségiként mit csináltál azokkal a kérdésekkel ahol a kormányod már döntött, törvényt, rendeletet hozott, aztán mégis úgy tesz mintha megkérdezne?
Fidesszel szimpatizáló értelmiségiként nem zavar hogy hülyének néznek?
Ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak...
Mivel egy valódi kérdés sincs köztük, az egyész család összes inzultációs íve kitölzetlenül megy a diákokhoz.
2023. dec. 13. 17:47
9/21 Senior Séf válasza:
Mi a ménkűnek? A kutyát se fogja érdekelni a véleményem. Porhintés az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!