Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitöltöd a Nemzeti Konzultációt?

Kitöltöd a Nemzeti Konzultációt?

Figyelt kérdés

Fidesszel szimpatizáló értelmiségiként kötelességnek érzem, hogy hazám érdekében tollat ragadva a kormány kérdéseivel kapcsolatban kifejtsem a véleményem a brüsszeli megszorításokról, őrült intézkedésekről.

Tudom, hogy a kormány elfogadhatatlannak tartja ezen brüsszeli és washingtoni elborúlt tervezeteket, megszorításokat.

Viszont ennek ellenére a kormány számíthat a véleményemre, és támogatásomra, ahogy én is már 13 éve számíthatok a kormány magyar emberek érdekét szolgáló intézkedéseire. Vagy azon intézkedésekre amelyek több százezer forintot takarítanak meg egy átlagos család számára.

Te kitöltöd a konzultációt?

2023. dec. 13. 17:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%
Már kitöltöttem feladtam és helyeseltem Ukrajna támogatását, ennyi.
2023. dec. 13. 17:28
 2/21 anonim ***** válasza:
11%
Természetesen. Ha a kormányt érdekli a véleményem akkor el is mondom. A szocik anno sose kérdeztek meg semmiről. Itt látszik,hogy kinek mennyit számít A lakosság.
2023. dec. 13. 17:29
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem annyi fűtéstámogatás, hogy betudok vele gyújtani.
2023. dec. 13. 17:30
 4/21 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, szívemből szóltál. Én is hozzád hasonló értelmiségi vagyok, és természetesen kitöltöm a konzultációt. Meg kell állítanunk Brüsszelt!
2023. dec. 13. 17:31
 5/21 anonim ***** válasza:
82%
Támogatom a kárpátaljai magyarok uniós csatlakozási kérését tehat kitöltöm de nem Viktor szája íze szerint.
2023. dec. 13. 17:33
 6/21 A kérdező kommentje:
A kormány az emberek véleményére kíváncsi, ezért a konzultációt bárhogy ki lehet tölteni, és visszaküldeni. Már nem bolsevik időket élünk.
2023. dec. 13. 17:35
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
Igazad van kérdező de azért mást is megkerdezhetnének.
2023. dec. 13. 17:37
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Te kérdező!

Fidesszel szimpatizáló értelmiségiként mit csináltál azokkal a kérdésekkel ahol a kormányod már döntött, törvényt, rendeletet hozott, aztán mégis úgy tesz mintha megkérdezne?

Fidesszel szimpatizáló értelmiségiként nem zavar hogy hülyének néznek?

Ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak...

Mivel egy valódi kérdés sincs köztük, az egyész család összes inzultációs íve kitölzetlenül megy a diákokhoz.

2023. dec. 13. 17:47
 9/21 Senior Séf ***** válasza:
88%
Mi a ménkűnek? A kutyát se fogja érdekelni a véleményem. Porhintés az egész.
2023. dec. 13. 17:47
 10/21 anonim ***** válasza:
63%
Én azért beküldöm hát ha én megpróbáltam.
2023. dec. 13. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!