Segíteni kellene Ukrajnát azzal hogy támogatjuk,őket az Uniós csatlakozásban?
Az EU-ban most éppen a gázkazánokat tiltották be, sz@rnak rá, hogy több millió ember fog megfagyni...
Az ukránok még nem tudják, hogy az EU semmire sem képes, csak a saját tagállamait szivatni. Az EU-ból szabadulni kell, nem belépni, a briteknek már sikerült...
Én is nagyon sajnálom az ukrán népet. Leginkább arra van szükségük, hogy béke legyen náluk. Az EU és az USA nem sajnálja őket, azért támogatja ezt az őrült háborút.
De az uniós csatlakozás nem sajnálat kérdése.
Hogy képzeli bárki is, hogy egy háborúban álló ország alkalmas arra, hogy csatlakozzon???
A béke a MINIMUMFELTÉTEL kell legyen, minden más csak utána jöhet.
14, én gyerekkoromban sok mesét néztem és olvastam, nekem lehet, hogy nagyobb a képzelőerőm, mint másoknak, igy nekem ezt nem gond elképzelni.
Egyébként, az országban népirtás van és nem háború, ugyanis Oroszország nem üzen hadat Ukrajnának, igy jogilag ez nem háború, hanem népirtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!