Orbán azt mondja azért nem támogatja Ukrajna Uniós csatlakozását mert Magyarország érdekeit nézi, nem kellene a szomszédos Ukrajna érdekeit is nézni ahol háború dúl szenved a nép ennyi emberiesség nincs benne?
"Első a magyar érdek, csak hazaárulók gondolják másképp."
Így van, pl. a Fidesz.
4.
"Igen, szerintem is fontos hogy baráti országok vegyenek körül "
Hahaha
Akkorát röhögtem, hogy majdnem leestem a székről!
Ezt mered az után is mondani, hogy be akarták tiltani a magyar nyelvet, kutyának nevezik a magyarokat és meg is támadnának? 2 óra alatt a Balatonnál lennének az ukránok.
Amennyiben ez valóban magyar érdek lenne, még akkor is felmerülnének bizonyos erkölcsi kötelességek, jóindulat meg ilyesmi.
DE! Ez még csak nem is magyar érdek, csak egy színjáték a szavazóknak. Előadják, hogy ők milyen fontosak, miközben ha nem csinálnának semmit, Ukrajna belátható időn belül akkor se lenne EU-tag. Az emberek büszkeségét táplálják mindössze ezzel, mert ettől a sikertelen emberek fontosnak érzik magukat és érzik magukat valakinek. Miközben jól átverik őket, a kormány meg röhög a markában. A szavazók azt hiszik, hogy egyfajta bajtársak a kormánnyal és nem veszik észre, hogy csak kihasználják őket. De persze ha ezt leírja valaki, akkor megint jön a szokásos, hogy na ezért nem nyerünk mi soha, mert csak sértegetni tudjuk őket. Hát nem, nem sérteget senki senkit. Ez nem a szavazók minősítéséről, hanem a kormány aljasságáról szól.
Az ukrán régió már akkor ellenséges volt a magyarokkal szemben amikor a szovjetunió része volt. Sőt az összes kisebbséggel szemben akik ott éltek.
Nem hiába irtotta őket Sztálin. Tudta hogy végletekig nacionalisták és fasiszták.
Szóval ezeknek kellene benyalni ? Nem támogatom. Ez nem a mi érdekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!