Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Több helyen olvastam, hogy...

Több helyen olvastam, hogy nem kaptak konzultációs ívet, ti sem kaptatok?

Figyelt kérdés

Családomba sem kapott senki. Nem anonim, listáznak, megfigyelnek, beazonosítanak, hogy ki nem küldte eddig vissza, azt ki sem küldik és azt hazudják majd, kitöltve visszakapták?

Vagy attól félnek, le lesznek adva az ahang gyűjtőpontokon és nem tudják azt mondani, a többség válaszolt?

2023. dec. 13. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Eddig mindig kaptunk, sose küldtük vissza. Most viszont még nem érkezett meg a konzultáció.
2023. dec. 13. 15:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki kapta még meg, mert azért kicsit lassú és túlterhelt a Posta (bár nem tudom mitől) ...viszont nem kell aggódni, megvannak az eredmények, mindenki visszaküldte, és a magyarok 99,7 % -a meg karja állítani Brüsszelt.
2023. dec. 13. 15:57
 3/11 A kérdező kommentje:

2.

Ezért kell leadni gyűjtőpontokon, akkor nem tudják azt hazudni, hogy a többség visszaküldte.

2023. dec. 13. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3/3

Kitöltik online a fidelitasz tagok és közlik hogy nem levélben küldték vissza. A szokásos diktaturhás manipuláció. Abban biztos lehetsz "elsöprő siker" és "egységes fúúúj brüsszel" lesz a végeredmény.

2023. dec. 13. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Én kaptam ma fel is adtam , az ukránok támogatása helyes azt ikszeltem be.
2023. dec. 13. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne reklamálj, mert elvisz az SZVH a fekete autóval
2023. dec. 13. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaptam, de nem is baj. Gázzal fűtök.
2023. dec. 13. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy rájöttek, hogy felesleges az összes ívet kinyomtatni, elég csak a tizedét, a 90%-ot zsebre is lehet rakni, aztán rá lehet kenni az ellenzékre hogy meghiúsította a nemzeti konzultációt.
2023. dec. 13. 16:14
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

4, ha sikerül összegyűjteni javát, akkor nem tudják azt kamuzni, hogy online lett kitöltve, mert aki leadja gyűjtőponton, az nyilván azért adja le, mert nem ért egyet a propagandával és nem tölti ki online sem.

2023. dec. 13. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Én már le is adtam az ellenzéki gyűjtőhelyen.

[link]

2023. dec. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!