Miért nem Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Amikor ő kormányzott sokkal stabilabb volt az ország gazdasági helyzete. Egy nyugatias országot sikerült csinálnia a semmiből, valamint nem gyűlölet politikát folytatott. Szerintem ideje lenne vissza adnia Orbán viktornak a stafétabotot, amíg csődbe nem megy az ország. Tik is reménykedtek abban, hogy Gyurcsány Ferenc megmenti a magyarságot?2023. dec. 12. 20:41
11/17 anonim válasza:
"Amikor ő kormányzott sokkal stabilabb volt az ország gazdasági helyzete. "
Mármint a bankárok helyzetére gondolsz. A válság alatt Gyurcsány a szegény bankárokat tömte ki pénzzel és szart nagyívben a magyar családokra.
Ez az ember vagy bármely rokona ismerőse ne kerüljön még egyszer kormányzati pozícióba.
Ha az ellenzéknek nincs más javaslata akkor maradjon orbán amig meg nem gondolják magukat.
13/17 anonim válasza:
Talán ezzel a gondolattal is érdemes megismerkedni és továbbgondolni azt. Illetve az előttem szólókkal egyetértve csak idéznék (aki kitalálja honnan, annak gratulálok): Nem élhet az egyik, míg él a másik.
14/17 anonim válasza:
Elegem van ebből a megmentéses dumából és a harcokból.Nekünk nem egy rohadt messiás kell.Csak néhány normális SZAKEMBER,akik tudják hogyan kell normálisan irányítani egy országot és nem a rohadt Putyinba és Hszi Csin-ping-be a legrosszabb keleti diktátorokba látják a jövőt.Amúgy meg pont Feri tartja a Fideszt 2/3-al.Neki és az igen népes Orbán familynek elkéne tűnnie a politikából kb. örökre...
16/17 anonim válasza:
#15 Én sem. Mert rafinált, meg olyan gizda. :)
17/17 anonim válasza:
Van benne valami.
Ennél jelentősen jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!