Foglalkoznál annyira politikával vagy örülnél ha egy családtagod tenne így, ha azzal már a fidesz média célkeresztjébe kerülés is felmerülhet?
https://www.youtube.com/watch?v=ego4aQLZKlQ
A Valótlanul című filmben Vona Gábor említette az ilyen Fidesz kampányok olyan hatását, hogy tehetséges és okos emberek inkább távol maradnak a politikától. Legalábbis nem politizálnak annyira, ami rájuk veszélyes.
Tehát a fidesz féle lejárató kampányok (amit adóként befizetett 100 milliárdokból finanszíroznak) egyik eredménye, hogy ellenzéki oldalon kevesebb jó politikus lesz. A másik eredmény, hogy a meglévő ellenzéki politikusok egy jelentős részét is bénának/melegnek/korruptnak/hazugnak/etc tartja a választók egy jelentős része. Az eredmény: örök fidesz.
Classis baloldali emberként igy is minden nap ezeknek a rohadékoknak a célkeresztjében vagyok, mert védem az emberi jogokat -a melegek és transzok jogait is-, védem a demokráciát -nem nem azt, ahol éjszakáról-éjszakára váltogatják a szabályokat- és a jogállamot -ahol nem a miniszterelnök volt szobatársa a legfőbb ügyész-.
Az egész kommunikációjuk ellenem irányúl, mert politikus és ATV nélkül is képes vagyok megfogalmazni ugyanazokat a kritikákat, amiket a tvben mondanak.
Normálisan kell politizálni, én nem vagyok egyik oldal mellett sem elkötelezve.
Látom a kormány és az ellenzek hibáit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!