Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem lennénk az EU tagjai,...

Ha nem lennénk az EU tagjai, akkor a Fidesz még ennél is komolyabb egypártrendszert, diktatúrát épített volna ki?

Figyelt kérdés

2023. dec. 10. 15:51
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

40

Egyrészt nektek ennek örülni kéne, mert ti éltek-haltok a migránsokért, így a fidesz beengedi őket, csak a papírokkal. A másik meg az, hogy nem tudom, hogy ti milyen környezetben iskolázódtatok, de egy papírok nélküli no name senki, és egy átvilágított papírokkal rendelkező között van egy picit különbség. Ennek fényében pedig nem értem, hogy miért nem vagytok fidesz szavazók, amikor Viktor pont azt csinálja, amit ti annyira szeretnétek?

2023. dec. 16. 10:40
 42/46 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyunk olyan birkák, mint a Fidesz szavazók, akik elhiszik, hogy Brüsszel támad, meg hogy az ellenzékiek amerikai titkos ügynökök. Közben meg rohad az ország, egy évig nem kapunk EU-s támogatást és már csődbe megyünk, állampapírt kell venni még a gimnazista gyereknek ballagásra is. kedves 41-es, inkább az eredeti kérdéssel foglalkozz, szerintem a migráns témát kiveséztük bőven.
2023. dec. 16. 12:03
 43/46 anonim ***** válasza:
0%

42

Akkor remélem nem probléma, hogy én meg nem hiszek ebben a brutális-véres diktatúrában amit napi szinten üvöltöztök pl ezen az oldalon is. Aki ebben hisz, az a marslakókban és a lapos föld elméletben is mániás szinten hisz.

2023. dec. 17. 15:29
 44/46 A kérdező kommentje:
Ezen már nem akarok vitatkozni, szerintem ezt magyarázni sem kéne..
2023. dec. 17. 18:22
 45/46 anonim ***** válasza:

44

Oké, legyen így.

2023. dec. 18. 00:56
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem mivel nem tudták volna máshol így össze lopni magukat
2023. dec. 24. 06:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!