Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem lennénk az EU tagjai,...

Ha nem lennénk az EU tagjai, akkor a Fidesz még ennél is komolyabb egypártrendszert, diktatúrát épített volna ki?

Figyelt kérdés

2023. dec. 10. 15:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

30

De ne kerülgessük már a dolgokat. Kérdeztem előzőnek valamit. ha adsz rá normális választ, én is fogok a te kérdéseidre. ne tereljünk már arról amit kérdeztem a 29-es válaszomban.

2023. dec. 12. 10:28
 32/46 A kérdező kommentje:
Hát volt olyan EU-s tagország, aki intézkedett ez ügyben, volt amelyik nem, de igen együtt nem léptek fel a probléma ellen, tényleg. Na akkor te is kifejted a válaszod, vagy próbálsz megbúj i amögé, hogy valóban vannak hibái az EU-nak? Vagy ennyi elég ahhoz, higy választást nyerjünk, higy kiplakátoljuk, hogy az ellenzék támogatja a migránsokat?
2023. dec. 12. 12:54
 33/46 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy Fidesz hívő kommentelő az ellenzék programjában benne volt, hogy csak ellenőrzött, felülvizsgált migráns lépheti át a határt, ha megnyerik a választást. Nem tudom, miért hiszed azt, hogy Orbán migránsellenes, amikor 20 éve is már mondta, hogy külföldi munkásokkal akarja feltölteni a munkahiányt és mára meg is tette. Özönlöttek 8 éve a migránsok Magyarországra. A propagandagépezet Vonát mindig török politikusokkal hozták össze, meg mit tudom én milyen terrorszervezetekkel van jóba. Moet meg augusztus 20-án l, a legnagyobb keresztény, magyar ünnepen a török elnököt hívjuk meg a Budai várba. Hát gratulálok, nem tudom, hogy nem vetted észre, hogy ami Orbán szájából kijön semmi nem igaz. Amikor azt mondta, hogy ne azt figyeljük amit mond, hanem amit csinál, akkor rájössz, higy rohadtul nem nézi a magyar érdekeket.
2023. dec. 12. 13:03
 34/46 anonim ***** válasza:
83%
Na a Fidesz rajongó megvan lőve, ha nem Sorosozhat, vagy nem migránsozhat, ennyit erről.
2023. dec. 13. 13:35
 35/46 anonim ***** válasza:
48%

32

Ezekre nem válaszoltál (29-es kérdésem):

-Mert mi lett megoldva a migrációval kapcsolatban EU szinten? (Ez alatt Brüsszelt elképzeléseit értem)

-Milyen megoldásokat olvashattunk az ellenzéktől?

2023. dec. 13. 23:00
 36/46 A kérdező kommentje:
Már mindkettőre válaszoltam, írtam, hogy az EU nem nagyon intézkedett és a Jobbik ötlete volt a kerítés. Hányszor írjam még le? Gondolom már érdemben nem fogaz válaszolni. Amúgy annyira tényleg nem volt akkora probléma, hogy mi itt ennyire kitérjünk a migrációra. Ha meg csak emiatt a migráció miatt kell, hogy a Fidesz legyen hatalmon, kicsit vicces..
2023. dec. 14. 06:02
 37/46 anonim ***** válasza:
53%

36

Már bocs, de Brüsszelnek is voltak ötletei ezzel kapcsolatban (mienkit beegedni), amit a hazai ellenzék teljesen magáévá tett. Az ellenzék pedig azon volt szintén, hogy mindenkit beengedni.

2023. dec. 14. 08:36
 38/46 anonim ***** válasza:
76%

Ezt a hazai ellenzék mikor mondta? Úgy értem, te hol hallottad ezt?

2023. dec. 14. 10:45
 39/46 anonim ***** válasza:

38

Voltam pár utcafórumon amit ők tartottak, és az interneten olvastam amit ezzel kapcsolatban mondtak. Csodálkozom, hogy erre nem emlékeztek, pedig 2015-ben is már volt online sajtótájékoztató. Ezek szerint nem csak 2015-ben, de még napjainkban sem hajlandó mindenki olvasni.

Pl Gyurcsány kampányolt a kvótáért, még aláírásokat is gyűjtött. Niedermüller meg azt mondta a Népszabadságban, hogy lesz kvótarendszer, akár tetszik Orbánnak, akár nem. Juhász Péter még célszámot is belőtt, hogy legalább 15.000 migránst kéne befogadni, emiatt még tüntetést is szervezett. Volt egy LMP-s tag...valami Tamás, az meg azzal jött elő, hogy a válságot csak egy folyamatos kvótarendszer megoldásával tudja elképzelni, máshogy nem.

Erre írtam, hogy miért csodálkozik az ellenzék, hogy nem tud nyerni? Az mióta diktatúra, amikor ilyen hozzáállással saját magukat teszik taccsra?

2023. dec. 14. 23:26
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Dehát a Fidesz ugyanúgy beengedett több 10zezer migránst, pénzért lakhattak itt bűnözők, szabadon engedtek több, mint 800 embercsempeészt, ez migránsellenesség 39-es? Erre válaszolj légy szíves, mert nagyon unalmas mindenért az ellenzéket hibáztatni, amikor 14. Éve egy párt kormányoz ketharmaddal! Azért mert a Fidesz azt kommunikálja, hogy migránsellenes, NEM az, értsd már meg. Most is hozza be a vendégmunkásokat. Ne a kérdezőt támadd a propaganda visszakérdezéseiddel, hanem válaszolj ezekre! Ja meg az eredeti kérdésre te sem válaszoltál, csak tereled a témát mindenfele..
2023. dec. 15. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!