Ha nem lennénk az EU tagjai, akkor a Fidesz még ennél is komolyabb egypártrendszert, diktatúrát épített volna ki?
30
De ne kerülgessük már a dolgokat. Kérdeztem előzőnek valamit. ha adsz rá normális választ, én is fogok a te kérdéseidre. ne tereljünk már arról amit kérdeztem a 29-es válaszomban.
32
Ezekre nem válaszoltál (29-es kérdésem):
-Mert mi lett megoldva a migrációval kapcsolatban EU szinten? (Ez alatt Brüsszelt elképzeléseit értem)
-Milyen megoldásokat olvashattunk az ellenzéktől?
36
Már bocs, de Brüsszelnek is voltak ötletei ezzel kapcsolatban (mienkit beegedni), amit a hazai ellenzék teljesen magáévá tett. Az ellenzék pedig azon volt szintén, hogy mindenkit beengedni.
Ezt a hazai ellenzék mikor mondta? Úgy értem, te hol hallottad ezt?
38
Voltam pár utcafórumon amit ők tartottak, és az interneten olvastam amit ezzel kapcsolatban mondtak. Csodálkozom, hogy erre nem emlékeztek, pedig 2015-ben is már volt online sajtótájékoztató. Ezek szerint nem csak 2015-ben, de még napjainkban sem hajlandó mindenki olvasni.
Pl Gyurcsány kampányolt a kvótáért, még aláírásokat is gyűjtött. Niedermüller meg azt mondta a Népszabadságban, hogy lesz kvótarendszer, akár tetszik Orbánnak, akár nem. Juhász Péter még célszámot is belőtt, hogy legalább 15.000 migránst kéne befogadni, emiatt még tüntetést is szervezett. Volt egy LMP-s tag...valami Tamás, az meg azzal jött elő, hogy a válságot csak egy folyamatos kvótarendszer megoldásával tudja elképzelni, máshogy nem.
Erre írtam, hogy miért csodálkozik az ellenzék, hogy nem tud nyerni? Az mióta diktatúra, amikor ilyen hozzáállással saját magukat teszik taccsra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!