Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy az Európai...

Támogatnád, hogy az Európai Unió helyett a Új Szovjetunióhoz csatlakozzunk?

Figyelt kérdés

Sajnos az EU-t megfertőzte az ultra progresszív balliberális USA ideológia. LMBTQ, WOKE, muszlim terroristák, gender elmélet stb. Kinek kell ez?

Az Új Szovjetunió megmaradna a normalitás talaján. Kicsit konzervatív, de leginkább centrista lenne.

Nem lenne nyugati márka, kóla, hamburger, bmw stb. Ihatnánk a magyar Bambit, falatoznánk a magyar lángost, és repesztenénk a legújabb kiadású zsigulinkkal.

Mindenkinek lenne munkája, lehetne házat építeni, tervezni évekkel előre, ahogy ez történt a rendszerváltás előtt is.

Már csak egy Kádár Jánost kell szereznünk, de szerintem az ideális jelölt már rég megvan.

2023. dec. 10. 13:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

"Az EU val csak pszichopaták szimpatizálnak, akik imádják a népirtást."

Én nem úgy vettem észre, hogy pl. Putyin olyan nagyon szimpatizálna az EU-val.

2023. dec. 10. 13:57
 12/29 anonim ***** válasza:
20%

"Szerinted ki az a hülye, aki visszasírja őket?"

Aki szellemileg nem toprongy.

2023. dec. 10. 13:58
 13/29 anonim ***** válasza:
2%

"Én nem úgy vettem észre, hogy pl. Putyin olyan nagyon szimpatizálna az EU-val."

Nem is fog. Pitinnak helyén az esze.

2023. dec. 10. 13:59
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Mit gondolsz miért vagyunk 100 évvel lemaradva a nyugattól?
2023. dec. 10. 14:00
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
3-szor annyit keresnek mint mi, míg az árak ugyanolyanok. Nagyon szenvedhetnek :D
2023. dec. 10. 14:03
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
3 pipás, ha annyira buzerálja a nózid az EU-tagság, miért itt tolod a propagandistát, miért nem imádott Putyinodnál töltöd a mézesheteket?
2023. dec. 10. 14:08
 17/29 anonim ***** válasza:
3%
Egyharmada annyit sem keresnek. A német nép például konkrétan éhezik.
2023. dec. 10. 14:08
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

"Egyharmada annyit sem keresnek. A német nép például konkrétan éhezik."

A Fidesz alternatív univerzumában talán :)

2023. dec. 10. 14:14
 19/29 anonim ***** válasza:
89%

"Nem vicc. Tényleg komolyan mondom. Régen lehetett előre tervezni, mindenkinek jó volt. Nem kellett rettegni attól, hogy mit hoz a holnap. "

Kérdező, ez az orbán-rezsim miatt van.

Az EU-ban minden más országban lehet tervezni előre, csak Magyarország a kivétel, mert itt a gyűlölet az állam vallása.

2023. dec. 10. 14:18
 20/29 anonim ***** válasza:
62%
Imádom a boomereket...:D képtelenek a változásra, folyton a múltban élnek, mindenkit és mindent gyűlölnek, akik nem úgy gondolkoznak, ahogy ők és mindent betiltanának amit ők nem szeretnek. Éljen a boomerizmus... :D
2023. dec. 10. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!