Támogatnád, hogy az Európai Unió helyett a Új Szovjetunióhoz csatlakozzunk?
Sajnos az EU-t megfertőzte az ultra progresszív balliberális USA ideológia. LMBTQ, WOKE, muszlim terroristák, gender elmélet stb. Kinek kell ez?
Az Új Szovjetunió megmaradna a normalitás talaján. Kicsit konzervatív, de leginkább centrista lenne.
Nem lenne nyugati márka, kóla, hamburger, bmw stb. Ihatnánk a magyar Bambit, falatoznánk a magyar lángost, és repesztenénk a legújabb kiadású zsigulinkkal.
Mindenkinek lenne munkája, lehetne házat építeni, tervezni évekkel előre, ahogy ez történt a rendszerváltás előtt is.
Már csak egy Kádár Jánost kell szereznünk, de szerintem az ideális jelölt már rég megvan.
"Az EU val csak pszichopaták szimpatizálnak, akik imádják a népirtást."
Én nem úgy vettem észre, hogy pl. Putyin olyan nagyon szimpatizálna az EU-val.
"Szerinted ki az a hülye, aki visszasírja őket?"
Aki szellemileg nem toprongy.
"Én nem úgy vettem észre, hogy pl. Putyin olyan nagyon szimpatizálna az EU-val."
Nem is fog. Pitinnak helyén az esze.
"Egyharmada annyit sem keresnek. A német nép például konkrétan éhezik."
A Fidesz alternatív univerzumában talán :)
"Nem vicc. Tényleg komolyan mondom. Régen lehetett előre tervezni, mindenkinek jó volt. Nem kellett rettegni attól, hogy mit hoz a holnap. "
Kérdező, ez az orbán-rezsim miatt van.
Az EU-ban minden más országban lehet tervezni előre, csak Magyarország a kivétel, mert itt a gyűlölet az állam vallása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!