Mit szólsz hozzá, hogy a Karácsony karók miatt nem lehet letakarítani a havat a bicikliutakról?
2023. dec. 8. 10:54
21/31 anonim válasza:
@21 azokra a parhuzamos mellekutcakra gondoltal, ahol halomban allnak a parkolo autok ugy, hogy meg egy babakocsit se lehet vegigtolni?
22/31 anonim válasza:
14
"ki tudod takaritani a biciklisávot velük"
Az ausztriai gépekkel?
Ennyi esze van egy lipsinek!
24/31 anonim válasza:
#22 Ahol autók tudnak közlekedni, ott biciklik is. Márpedig azok a parkoló autók valahogy bejutottak oda.
25/31 anonim válasza:
23, elnézést kérek, ha bárkit is megsértettem, nem állt szándékomban. Nem volt róla tudomásom, hogy Magyarországon ész, vagy politikai nézet kérdése, a külföldről történő közüzemü munkagépek beszerzése. Elnézést mégegyszer.
26/31 anonim válasza:
26
Ezt a karácsony barátnődnek mondd hogy mielőtt bicikliutat gyárt gépeket is szerezzen hozzá be !
27/31 anonim válasza:
27, Karácsony Gergelyt sértettem volna meg? Ha igen, akkor elnézést kérek Karácsony Gergelytől, nem állt szándékomban mesérteni.
De egyébként Karácsony Gergely nem a barátnőm. Nős vagyok és máshogy hivják a feleségem.
28/31 anonim válasza:
28
Karácsony is nős!
Úgy tudod kiengesztelni, hogy újra összejöttök!
29/31 anonim válasza:
Örülök neki, hogy "megint lehet ekézni" valakit, hisz már a GyúúúúrcsánSorosmigránsPrüsszelakcióterv és hasonló témák már kikoptak...
30/31 anonim válasza:
#9 valamelyik propagandista osztotta meg facebookon, aztán kénytelen volt kikapcsolni a kommentelési lehetőséget. Valyon miért?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!