Van kerékpárosoknak olyan applikáció amely ismeri a bicikliútakat legalább a fővárosban, és az alapján tervez?
De sztem a legjobb a városismeret. Ha pedig ismeretlen útvonalon kell menjek, inkább előre rászánom azt a 10 percet, és leülök géppel, megtervezem és, memorizálom, h merre menjek. Menet közben appozni szerintem kellemetlen.
merretekerjek.hu
Ugyan nem applikáció, de mobilról böngészőben teljesen jól műkögik, a GPS-t is használja.
Erdemes venni egy kormányra való telefontartós táskát, akkor látod a térképet útközben, nem kell mindig megállni elővenni.
5: Mo-on csak november óta van!
Sajnos nem elég megbízható. Persze a semmihez képest ad némi tájékozódási lehetőséget, de azért van még mit fejleszteni rajta...
#6: igen, tényleg csak oár hónapja működik.
És nekem is az a tapasztalatom, hogy nem mindig találja meg a jó útvonalat, ugyan kirajzolja az elevation profilt, de nem veszi figyelembe a domborzati viszonyokat. Pl. szerintem biciklivel praktikusabb tenni 500m kerülőt 150m szintemelkedés helyett :)
A Komoot alkalmazás nekem nagyon bejött
Jól használható, szinte minden utat ismer, tudsz tervezni sport fajtája szerint is (outi, monti, gravel, túra, stb.) és edzettségi szint szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!