Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van kerékpárosoknak olyan...

Van kerékpárosoknak olyan applikáció amely ismeri a bicikliútakat legalább a fővárosban, és az alapján tervez?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

[link]

De sztem a legjobb a városismeret. Ha pedig ismeretlen útvonalon kell menjek, inkább előre rászánom azt a 10 percet, és leülök géppel, megtervezem és, memorizálom, h merre menjek. Menet közben appozni szerintem kellemetlen.

2022. máj. 29. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:

merretekerjek.hu

Ugyan nem applikáció, de mobilról böngészőben teljesen jól műkögik, a GPS-t is használja.

Erdemes venni egy kormányra való telefontartós táskát, akkor látod a térképet útközben, nem kell mindig megállni elővenni.

2022. máj. 29. 10:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Van több is. Én a navikit használom. Fizetős, de nem vág földhöz.
2022. máj. 29. 11:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Merretekerjek, bikemap, strava, naviki
2022. máj. 29. 11:44
 5/12 anonim válasza:
A google mapben is van biciklis mod mat evek ota
2022. máj. 30. 07:49
 6/12 anonim ***** válasza:

5: Mo-on csak november óta van!

[link]

Sajnos nem elég megbízható. Persze a semmihez képest ad némi tájékozódási lehetőséget, de azért van még mit fejleszteni rajta...

2022. máj. 30. 10:16
 7/12 anonim ***** válasza:

#6: igen, tényleg csak oár hónapja működik.

És nekem is az a tapasztalatom, hogy nem mindig találja meg a jó útvonalat, ugyan kirajzolja az elevation profilt, de nem veszi figyelembe a domborzati viszonyokat. Pl. szerintem biciklivel praktikusabb tenni 500m kerülőt 150m szintemelkedés helyett :)

2022. máj. 30. 10:28
 8/12 anonim ***** válasza:
7: Igen, ilyen "soft" hasznos dolgokat még nem tud...
2022. máj. 30. 10:57
 9/12 anonim válasza:

A Komoot alkalmazás nekem nagyon bejött

Jól használható, szinte minden utat ismer, tudsz tervezni sport fajtája szerint is (outi, monti, gravel, túra, stb.) és edzettségi szint szerint is.

[link]

2022. jún. 3. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Most őszintén! Nincs elkényelmesedve a mai ember? Pár éve még nem volt okostelefon, magánhasználatú GPS és mégis odaértünk, ahová akartunk. A mi korosztályunk megnézi akár a papír térképet, felpattan a kerékpárra és megy, majd odaér. Manapság totálisan elég megnézni a google tétképen az útvonalat és be kell járni a várost. Elsőre nehezebben, majd saját ismereteink alapján jól lehet közlekedni. Ami negatívum, a sok-sok- nagyon sok jármű. Miattuk kész életveszély kerékpárral menni. 🤔😕😮😡
2022. jún. 5. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!