A baloldalt hány évre nyírta ki a 2010 előtti Gyurcsány kormány?
Szerintem minden magyar ember megjegyezte, hogy egy valami biztos: soha többet baloldal.
Lassan 14 év telt el, de még mindig fél a magyar a baloldali ámokfutástól.
Kell vagy 2-3 évtized még, mire eleget felejt a magyar, és újra balos kormányt választ. Szerintetek?
Más pártok sem tudnak megerősödni, pedig azokat nem nyírta ki úgy senki, mint Gyurcsány Ferenc az MSZP-t.
Gyurcsány csak egy nagyon jó ürügyet adott rá, hogy az egész baloldalt a lehető legrosszabb lehetőségnek lehessen beállítani.
A magyar politika arról szól, hogy a legerősebb párt emberei mindig találni fognak valamilyen érvet arra, hogy miért ők a legjobb választási lehetőség és a többi miért rossz.
A zembereken is múlik, hisz leragadtak még mindig a "Gyúúúúrcsán a hibás így 17 év után is mimndenért! A Gyúúúúrcsán!" hozzáálláson.
Bár, ha azt nézzük, hogy '56, '48 és tsi. is még mindig porondon van, akkor vagy 200 évre taksálom, így addig marad Viktorta.
Egy ismerősöm (korábban rendszeres MSZP szavazó, de nem különösebben sokat foglalkozott a politikával) már 2004-ben megmondta, amikor megválasztották Gyurcsányt miniszterelnöknek. "Hülyék ezek, hát nem látják?! Ez az ember tönkre fogja tenni az MSZP-ét". Akkor még az MSZP jelentette a "baloldalt".
Meg kéne tőle kérdeznem a jövő heti lottószámokat.
"Szerintem minden magyar ember megjegyezte, hogy egy valami biztos: soha többet baloldal."
Szerintem Gyurcsány után lezavart 3 országgyűlési választás adatai nem ezt igazolják.
Nem lenne szabad Gyurcsánnyal /Dobrevvel/ kompromittálni magukat a pártoknak.
Csakhogy ő a vezér. Több baloldali párt /a közös győzelem reményében/ beállt mögé, így győzelem helyett osztozhatnak az elutasításban, a választási vereségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!