Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára hazafias, európai baloldalt épít?
szerintem is 2026-ra váltópárt lesz a dk, de lehet hogy még előtte.
Eltűnik az mszp és felváltja a dk.
Ahogy 1990-ben az mszp volt a váltópártja a korábbi MSZMP-nek, az állampártnak.
Gyurcsány már úgy lejáratta magát a fidesz propagandagépezete mellett, hogy nem valószínű hogy váltópárttá léphet elő.
Hazafiaskodó (szél-)baloldali moslékot pedig orbánék építettek, de a rajongóik kognitív disszonanciaját enyhítve jobboldalinak hirdetve magukat
Úgyse meri a DK beléptetni Magyarországot az Európai Ügyészségbe és jogállamot felépíteni Magyarországon.
Túl sok kínos ügyük van nekik, kényelmesebb a DK-nak sokkal ellenzékben maradni és Orbán szidásával etetni a szektás szavazóikat, miközben nem kell félniük attól, hogy a Fidesz elszámoltatná őket bármikor is.
Váltó?😆
Ja, max. a kocsmában az üres poharat leváltják egy telire.🤭
Amúgy nem tudom ebben az országban kik a nagyobb idióták. A fideszesek, vagy akik a DK-t akarják a Fidesz helyére, és még mindig hisznek a Gyurcsány famíliában.🤷♀️
szerintem az a párt aki azon van hogy kormányon legyen, az nem azért teszi hogy az embereknek jólétet biztosítson, hanem hogy saját magának biztosítson jólétet.
komolyan van aki elhiszi azt hogy a dk azért küszködik hogy nekünk jobb legyen, jobb életünk legyen? ne röhögtess.
Ha 26ban győz a DK, akkor a fidesz 2030ban három haramaddal jön vissza.
Biztos hogy ezt akarjatok?
De nem fog győzni, az ellenzeki szavazok többsége is rühelli őket.
Szerintem az üveg plafon max 20% lehet
Gyf szeretne 8-10 haverral még 4 évre beülni a parlamentbe. Ennyi a célja. Asszony maradjon Brüsszelben.
És közben jót röhög a z ellenzék szellemi színvonalán, hogy beérik vele. Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!