Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valójában a balliberálisokban...

Valójában a balliberálisokban is van egy egészséges, és természetes homofóbia?

Figyelt kérdés

Jobboldali, konzervatív, de leginkább fideszes emberekről elmondhatjuk, hogy a nagy részük homofób. Küzdenek a gender propaganda ellen.

A balliberálisoknak ez nem tetszik. Persze, mert mindenben ellent kell mondani a fidesznek. De ez egy másik téma, most hagyjuk.

Viszont kibújt náluk is a szög. Szájer melegsége a kedvenc témájuk. Gulyás Gergelyt is rendszeresen elkönyvelik melegnek.

Szijjártó Péter és Dzsudzsák Balázs kapcsolatán csámcsognak. Ott van Kocsis Máté, őt is gyanúsnak tartják.

A politikához semmi köze, mégis rendszeres téma Orbán fia, aki meleg.

A nőkről nem is beszélve: Varga Judit, Novák Kati

Azon röhögnek, hogy a kormánypártban van a legtöbb meleg (szerintük). Engem ez nem zavar, inkább örülök neki. Ezzel is azt igazolják, hogy a lelkük mélyén minden hetero egészséges emberben van egy kis homofóbia. Persze próbáljuk elnyomni, de nincs mit tenni. Ez egy természetes jelenség, a testünket nem tudjuk átverni, tudja mi a nem normális.

2023. dec. 7. 13:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%
ezért törvényben a legszigorúbban meg lett tiltva.....háde pont hogy nincs tiltva hanem engedve van hehh
2023. dec. 7. 14:47
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nincs, hogy egészséges homofóbia, amit keresel fogalmat, azt szarkazmusnak hívják.
2023. dec. 7. 15:00
 23/28 anonim ***** válasza:
94%

Hát, ha így nézzük a heteró szex sem egészséges, mert gyerek lesz belőle.

A gyerek pedig megnehezíti az életet, már kezdve a terhességgel, majd a családi élettel járó stressz.

Akiknek nincs gyereke sokkal stresszmentesebben élnek.

2023. dec. 7. 15:05
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

10-es: A melegség természetes dolog - minden állatfajnál elöfordul, csak öket nem zavarja -, és a melegek minden megszorítás nélkül vért, ilyen kikötés nincs.

Söt véradásnál nem is kérdeznek rá a nemi orientációra, nem is tehetik, mert az törvénysértö lenne.

Nem tudom, honnan szeded az ilyen hamis állításokat, de csak magadat jártod le vele!

2023. dec. 7. 15:12
 25/28 anonim ***** válasza:
96%

"Miért nem adhatnak vért, ha annyira egészséges állapot ez?"

Adhatnak.

2023. dec. 7. 15:52
 26/28 anonim ***** válasza:
96%
Nincs olyan szó, hogy balliberális. Aki mások nemi életével van elfoglalva az beteg. Értelmes ember leszarja azt hogy ki kifel kefél.
2023. dec. 7. 15:54
 27/28 anonim ***** válasza:
8%

26

Akkor miért kell tudnia róla országnak-világnak, ha egy celeb coming outol?

Mert ezek szerint ők nem értelmesek.

2023. dec. 7. 17:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy celeb ezzel haknizik a médiában, az is beteg. Én se hirdetem a médiában hogy nővel szexelek. Bár ebben a mai undorító világban ezzel sajnos komoly mennyiségű pénzhez is juthat. Amiről viszont az elbutult népesség tehet. Bonyolult ez és messzire vezet, de szerintem ugyanolyan szánalmas ilyeneken kiakadni, mint melegként ezzel dicsekedni, vagy átlag emberként egyáltalán ilyesmivel foglalkozni.
2023. dec. 7. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!