Valójában a balliberálisokban is van egy egészséges, és természetes homofóbia?
Jobboldali, konzervatív, de leginkább fideszes emberekről elmondhatjuk, hogy a nagy részük homofób. Küzdenek a gender propaganda ellen.
A balliberálisoknak ez nem tetszik. Persze, mert mindenben ellent kell mondani a fidesznek. De ez egy másik téma, most hagyjuk.
Viszont kibújt náluk is a szög. Szájer melegsége a kedvenc témájuk. Gulyás Gergelyt is rendszeresen elkönyvelik melegnek.
Szijjártó Péter és Dzsudzsák Balázs kapcsolatán csámcsognak. Ott van Kocsis Máté, őt is gyanúsnak tartják.
A politikához semmi köze, mégis rendszeres téma Orbán fia, aki meleg.
A nőkről nem is beszélve: Varga Judit, Novák Kati
Azon röhögnek, hogy a kormánypártban van a legtöbb meleg (szerintük). Engem ez nem zavar, inkább örülök neki. Ezzel is azt igazolják, hogy a lelkük mélyén minden hetero egészséges emberben van egy kis homofóbia. Persze próbáljuk elnyomni, de nincs mit tenni. Ez egy természetes jelenség, a testünket nem tudjuk átverni, tudja mi a nem normális.
Pajti, nem esik le?! Épp azon röhögünk, hogy éppen azok a leghangosabb sipítozók az "LLMBTQlobbi" ellen, akik maguk is LMBTQ személyek! Álszentség, megvan ez a kifejezés?
Én például, aki teljesen heteroszexuális vagyok, nekem nincs bajom a melegekkel, transzokkal, mert nekem nincs baj az identitásomnál, pontosan tudom hova tartozom, na akinél már van baj, ott gyakran van az, hogy túl akar kompenzálni, a legfurább például, hogy az ismeretségi körömben a leginkább LMBTQ ellenes élharcos srác konkrétan korábban két éven keresztül élt élettársi kapcsolatban egy másik férfival, és ő osztja nekem az észt, hogy miért undorító a homoszexualitás? MI VAN? ja mondanom se kell, hogy masszív fideszes a gyerek.
Én bevallom, hogy annak ellenére sem rajongok Szájer Józsefért, meg Sz. Péterért, vagy K. Mátéért, hogy milyen pletykák terjengenek a vélt, vagy valós szexualitásukról.
Bár, azt is be kell valljam, hogy nem a vélt vagy valós szexualitásuk miatt van ellenérzés bennem irántuk.
Csak a saját homofóbiád mondatja veled, hogy azon spekulálni, hogy a felsorolt emberek melegek-e vagy sem az egy "vád" lenne, mert eleve feltételezed, hogy melegnek lenni bűn.
Közben meg ha egy fideszesről kiderül, hogy melegorgiákba jár az nem azért baj, mert a melegorgia bűn, hanem azért, mert egy olyan pártot képvisel, ami szerint viszont az, ami egyértelműen rámutat a cinikus képmutatásukra.
És aki nem homofóbia vagy homofóbia alapján ítéli meg embertársait és gondolkodik?
Egy normális ember az életét éli és nem mások nemi identitásában vájkálódik.
Kezdem azt hinni hogy a Fidesz propagandája épp oly beteg mint amennyire költséges a melegek és mozgalmaik ellen.
"Egyébként a homofóbia se nem természetes, se nem egészséges."
És a melegség? Az természetes, és egészséges? Miért nem adhatnak vért, ha annyira egészséges állapot ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!