Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire érzed azt magadon, a...

Mennyire érzed azt magadon, a te életminőségeden, amit a Fideszesek hangoztatnak, hogy 70%-kal nőttel a reálbérek Gyurcsány idejéhez képest?

Figyelt kérdés

A 70%-os reálbér emelkedés az azt jelenti a gyakorlatban, hogy egy átlag fizetésből 70%-kal nagyobb ingatlanban tudsz élni, 70%-kal több vagy minőségibb élelmiszereket tudsz vásárolni. 70%-kal többet tudsz költeni szórakozásra, pl. annyival többet jársz nyaralni meg jobb helyekre, annyival több mindent tudsz fogyasztani vagy többször tudsz járni vendéglátóipari egységekbe, wellness hétvégékre, éttermekbe, italbárokba, fodrászhoz, kozmetikushoz, prostihoz vagy ahová csak akarsz.

Te mennyire érzed a saját életeden ezt a 70%-os reálbéremelkedést?

2023. dec. 6. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon sokminden műlik rajtam, hogy mennyire fogom vissza magam a költekezésen, az igényeken, bár így sem vagyok nagy igény semmire sem.
2023. dec. 6. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
Teljes mértékben érzem. Főleg a megtakarításaimon. És hát nem csak én az adatok szerint.
2023. dec. 7. 01:20
 13/13 anonim ***** válasza:
22%
Én sokkal jobban élek, többet keresek, abból többet tudok félretenni, jobb körülmények között élünk a családdal. Százalékban nem nagyon tudnám kifejezni, de összességében érezhetően jobbak a körülmények, még most is, a kicsit nehezebb időszak után.
2023. dec. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!