Baloldali, liberális ellenzékiek. Egyetértetek a woke kultúrával?
Woke: lmbtq, blm, feminizmus, me too mozgalom, migráns simogatás, férfiak szülhetnek, rasszizmus stb.
Szóval mennyire vagytok éber, tájékozott, tudatos emberek?
"Az angol woke (kiejtve: vók) szó szerinti magyar jelentése felébredt, ami átvitt értelemben arra utal, hogy valaki jól tájékozott, naprakész a világ történéseiről.
2017 óta egy újabb jelentéssel is használják, mely szerint aki woke, az érzékeny az olyan társadalmi kérdésekre, mint például a rasszizmus vagy a szabadságjogok korlátozása. A woke kultúra vagy woke ideológia tehát egy figyelemfelhívás a társadalmi igazságtalanságra, elsősorban a faji megkülönböztetésre. A kifejezést gyakran pejoratív értelemben használják a mozgalom támogatóinak kigúnyolására azok, akik ellenzik az egyenlőség eszméjét vagy eltúlzottnak érzik az ilyen irányú törekvéseket."
Igen egyet értek vele.
Miért kéne bárkinek is egyetérteni vele? Ők élik a saját életüket, én pedig az enyémet.
Azt sem tudom, hogy mi a woke. Amit Te voltál szíves felsorolni, az egy katyvasz.
A szavazásra bocsátott kérdések nem értelmesek.
A leszbikus nő, hogy tud fekete férfiként szülni? Egyszerűen értelmetlen ezeket a fogalmakat összemosni, főleg, amikor az átlagmagyart semennyire sem érinti ez.
Én abszolút semelegesként figyeltem ezeket, de, mióta látom, hogy a magyar szélsőjobbot, ami a kormány, ennyire érdekli a téma, elkezdtem támogatni őket.
Szeretném, ha egy leszbikus nő, fekete férfiként szülhessen gyereket.
Hajrá leszbikus nők!
5
Tehát azokhoz menekeülsz, akik kizsákmányolnak minket.
Te olyan okos vagy 😆
Nagyon tévedsz. Akik kizsákmányolnak Téged, azok - egyelőre - Magyarországon élnek. Ha egyszer rendszerváltás lenne, akkor ők menekülnének. De egyelőre ...
"A leszbikus nő, hogy tud fekete férfiként szülni? Egyszerűen értelmetlen ezeket a fogalmakat összemosni"
Ezeket nem én mostam össze, meg nincs is összemosva.
A woke egy nagy zsák, amibe ezeket a fogalmakat beledobálták. A lényeg, hogy elnyomott csoportokért lehessen küzdeni a liberálisoknak. Mindegy nekik, hogy fekákról, vagy melegekről van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!