Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldali, liberális ellenzéki...

Baloldali, liberális ellenzékiek. Egyetértetek a woke kultúrával?

Figyelt kérdés

Woke: lmbtq, blm, feminizmus, me too mozgalom, migráns simogatás, férfiak szülhetnek, rasszizmus stb.

Szóval mennyire vagytok éber, tájékozott, tudatos emberek?

2023. dec. 6. 11:20
A kérdező szavazást indított:
Támogatom a woke kultúrát. Fontos felemelni, megvédeni az elnyomott társadalmi rétegeket. 🏳‍🌈
Nem támogatom. Engem idegesítenek a woke alá besöpört radikális elmebeteg mozgalmak. ❌
39 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
52%
Nem támogatom, kiröhögöm nagy részét. Bár nem vagyok baloldali, de mindenki baloldali aki nem fideszes szerintük, tehát baloldali vagyok végülis 🤣 [link]
2023. dec. 6. 11:24
 2/27 anonim ***** válasza:
54%

"Az angol woke (kiejtve: vók) szó szerinti magyar jelentése felébredt, ami átvitt értelemben arra utal, hogy valaki jól tájékozott, naprakész a világ történéseiről.

2017 óta egy újabb jelentéssel is használják, mely szerint aki woke, az érzékeny az olyan társadalmi kérdésekre, mint például a rasszizmus vagy a szabadságjogok korlátozása. A woke kultúra vagy woke ideológia tehát egy figyelemfelhívás a társadalmi igazságtalanságra, elsősorban a faji megkülönböztetésre. A kifejezést gyakran pejoratív értelemben használják a mozgalom támogatóinak kigúnyolására azok, akik ellenzik az egyenlőség eszméjét vagy eltúlzottnak érzik az ilyen irányú törekvéseket."

Igen egyet értek vele.

2023. dec. 6. 11:26
 3/27 anonim ***** válasza:
54%

Miért kéne bárkinek is egyetérteni vele? Ők élik a saját életüket, én pedig az enyémet.

Azt sem tudom, hogy mi a woke. Amit Te voltál szíves felsorolni, az egy katyvasz.

A szavazásra bocsátott kérdések nem értelmesek.

2023. dec. 6. 11:26
 4/27 anonim ***** válasza:
64%

A leszbikus nő, hogy tud fekete férfiként szülni? Egyszerűen értelmetlen ezeket a fogalmakat összemosni, főleg, amikor az átlagmagyart semennyire sem érinti ez.

Én abszolút semelegesként figyeltem ezeket, de, mióta látom, hogy a magyar szélsőjobbot, ami a kormány, ennyire érdekli a téma, elkezdtem támogatni őket.

Szeretném, ha egy leszbikus nő, fekete férfiként szülhessen gyereket.

Hajrá leszbikus nők!

2023. dec. 6. 11:30
 5/27 anonim ***** válasza:
62%
Ezekkel a marhaságokkal csak a buta jobboldaliak foglalkoznak. De ezt szerintem te is tudod, csak direkt provokálsz. Érted, prowokeálsz. Az értelmes emberek azzal foglalkoznak, hogy minél előbb elmenekülhessenek innen egy normális országba.
2023. dec. 6. 11:37
 6/27 anonim ***** válasza:
13%

5

Tehát azokhoz menekeülsz, akik kizsákmányolnak minket.

Te olyan okos vagy 😆

2023. dec. 6. 11:50
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
6, aki kizsákmányol téged, azt Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek, Tiborc Istvánnak, Csányi Sándornak hivják.
2023. dec. 6. 11:52
 8/27 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon tévedsz. Akik kizsákmányolnak Téged, azok - egyelőre - Magyarországon élnek. Ha egyszer rendszerváltás lenne, akkor ők menekülnének. De egyelőre ...

2023. dec. 6. 11:53
 9/27 A kérdező kommentje:

"A leszbikus nő, hogy tud fekete férfiként szülni? Egyszerűen értelmetlen ezeket a fogalmakat összemosni"

Ezeket nem én mostam össze, meg nincs is összemosva.

A woke egy nagy zsák, amibe ezeket a fogalmakat beledobálták. A lényeg, hogy elnyomott csoportokért lehessen küzdeni a liberálisoknak. Mindegy nekik, hogy fekákról, vagy melegekről van szó.

2023. dec. 6. 11:55
 10/27 anonim ***** válasza:
2023. dec. 6. 11:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!