Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy hetero...

Támogatnád, hogy hetero felvonulást szervezzen a kormány?

Figyelt kérdés

Hetero prájdot.

Én kicsit irigy vagyok, hogy a melegek 1 éveben már többször felvonulhatnak. Együtt van a csapat, összetartás... jó bulinak tűnik a tömeggel vonulni. Ugyanakkor nem akarok közéjük csatlakozni heteroként, nem rondítok oda. Ez az ő felvonulásuk. Ráadásul a közeg is túl színes, meg látni ott 1-2 furán öltözött embert.

A hetero prájdon elegánsan, nem kirívóan, hanem normálisan kellene öltözni. Akár lehetünk full feketében is, mint a foci ultrák. De még jobb, ha saját pólót csináltatunk 100% hetero felirattal. Valami ilyesmit, csak nem ennyire színesben: [link]

Kézen fogva sétálhatnánk ellenkező nemű párunkkal. A szingliknek ideális esemény lenne ismerkedni/barátkozni. Különböző mondókákat kellene kitalálnunk, és azokat skandálhatnánk a tömeggel együtt. Lennének plakátok, hetero csecsebecsék, karszalagok stb.

2023. dec. 5. 13:58
A kérdező szavazást indított:
Támogatom. Ez egy jó ötlet. Lehet, hogy felvonulnék én is.
Nem támogatom, mert LMBTQ tag vagyok. Ne utánozzanak minket a heterok. A prájdot mi találtuk ki!
LMBTQ tagként támogatom, hogy a heterok is felvonulhassanak. Nekik is joguk van saját prájdhoz!
Én csak szimplán nem támogatom. Talán leírom hozzászólásban az okot.
15 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Igen, lehetne a neve békemenet, ahol egy nemleszünkgyarmat molinóval az élén haladna Győzike.

Olyan szép lenne.

2023. dec. 5. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
3%

Támogatom. Én olyan pólóban akarok menni, amit a szkíta webáruházból lehet venni: [link]

Vállaljuk büszkén identitásunkat!

2023. dec. 5. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem, az is szánalmas lenne. A szexuális beállítottsághoz nem tartozik semmilyen érdem, vagy teljesítmény.
2023. dec. 5. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem, ugyanúgy hülyeségnek tartanám mint a jelenlegi pride-ot. A szexualitás magánügy, ez mindenkire vonatkozik. Amúgy egyszer tán volt valami hasonló hetero felvonulás, bár az is csak egyfajta reakció volt.
2023. dec. 5. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Ha jól lehetne ott csajozni akkor támogatom 😂 Amúgy lesz.rom mind a pride-ot mind az összes többi tüntikét, felvonulást.

Egy valamit támogatnék csak: minél kevesebb legyen belőlük évente, mert nem lehet közlekedni! A legjobb az lenne, ha valami forgalomtól elzárt helyre mennének, ahol nem akadályozzák a közlekedést. Miért nem pl. a Margit Szigeten, vagy a Népligetben tüntikéznek? (ott legalább otthonosan éreznék magukat 😂)

2023. dec. 5. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Volt ilyen, úgy hívták, hogy Budapest Parádé: [link] :)
2023. dec. 5. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:

#2 Nem lehet, nem vagyok férfi.

A tévedés elkerülésére: nő vagyok. :)

2023. dec. 5. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyébként volt már ilyen kisérlete a kormánynak, valami táncosmulatságosnemtomminek hivták, elég gyorsba vége lett :D
2023. dec. 5. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
40%
Én csak leszbi csajok felvonulást támogatnám. Novák katalint eltudnám képzelni Dúró Dórával
2023. dec. 5. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
5%
Donáth Anna + Varga Judit ollózást a népnek!
2023. dec. 5. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!