Támogatnád, hogy hetero felvonulást szervezzen a kormány?
Hetero prájdot.
Én kicsit irigy vagyok, hogy a melegek 1 éveben már többször felvonulhatnak. Együtt van a csapat, összetartás... jó bulinak tűnik a tömeggel vonulni. Ugyanakkor nem akarok közéjük csatlakozni heteroként, nem rondítok oda. Ez az ő felvonulásuk. Ráadásul a közeg is túl színes, meg látni ott 1-2 furán öltözött embert.
A hetero prájdon elegánsan, nem kirívóan, hanem normálisan kellene öltözni. Akár lehetünk full feketében is, mint a foci ultrák. De még jobb, ha saját pólót csináltatunk 100% hetero felirattal. Valami ilyesmit, csak nem ennyire színesben: [link]
Kézen fogva sétálhatnánk ellenkező nemű párunkkal. A szingliknek ideális esemény lenne ismerkedni/barátkozni. Különböző mondókákat kellene kitalálnunk, és azokat skandálhatnánk a tömeggel együtt. Lennének plakátok, hetero csecsebecsék, karszalagok stb.
Igen, lehetne a neve békemenet, ahol egy nemleszünkgyarmat molinóval az élén haladna Győzike.
Olyan szép lenne.
Támogatom. Én olyan pólóban akarok menni, amit a szkíta webáruházból lehet venni: [link]
Vállaljuk büszkén identitásunkat!
Ha jól lehetne ott csajozni akkor támogatom 😂 Amúgy lesz.rom mind a pride-ot mind az összes többi tüntikét, felvonulást.
Egy valamit támogatnék csak: minél kevesebb legyen belőlük évente, mert nem lehet közlekedni! A legjobb az lenne, ha valami forgalomtól elzárt helyre mennének, ahol nem akadályozzák a közlekedést. Miért nem pl. a Margit Szigeten, vagy a Népligetben tüntikéznek? (ott legalább otthonosan éreznék magukat 😂)
#2 Nem lehet, nem vagyok férfi.
A tévedés elkerülésére: nő vagyok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!