A baloldali politikusok miért nem kampányolnak disznóvágásos videókkal?
A vidékiekkel nem találják a közös hangnemet, nincs közös téma. Talán nem kellene bezárkózni a belpesti kerületekbe, hanem le kellene menni vidékre, és az ottani embereknek tetsző dolgot kell csinálni.
Ahogy ezt teszi Viktorunk is: [link]
Én vidéki ember vagyok, 19 évesen voltam utoljára disznóvágáson, és nagyon élveztem. A feleségemmel néha szoktunk álmodozni, hogy kerítenénk egy fél disznót, és tartanánk egy disznóvágás light editiont.
Ezzel együtt konkrétan sértőnek érzem, amikor Orbán így szólítja meg a vidékieket. Az igazi szekunder szégyenem meg attól van, amikor valakinek ez bejön.
Gyerekkoromban volt minden évben disznóvágás a nagyszüleimnél. Én sose élveztem. És akkor még pálinkát sem ihattam :D
Szóval engem ez nem hat igazán meg.
De igazad van. Tényleg semmit se tudnak felmutatni "vidéken". És ezeknek a megyeszékhely is ugyanúgy vidék, mint a 420 fős falu.
Egyből menne a lejáratópropaganda, hogy lám, Viktorunk ezt is megcsinálta már, a baloldal meg csak utánozni tud.
Amúgy meg bennem is kellemes emlékeket ébresztenek ezek a disznóvágós videók, jólesik kicsit nosztalgiázgatni, de azért csak 2023 van már, a korral kellene haladni inkább, nem ebben a 80-as évekbeli attitűdben fetrengeni. Oké, hogy Viktorunk leragadt azokban az időkben, de ettől a világ nem fog megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!