Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaznál újra a Fideszre...

Szavaznál újra a Fideszre 2014-ben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 08:46
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
34%

Orbánország? Nem lesz választás? Hol éltek ti?

Az nem bántja senkinek a szemét amit az mszp művelt az szdsz-szel karöltve?

2010. okt. 21. 17:56
 22/32 anonim ***** válasza:
31%
Persze, hogy szavaznék. :) Az e-havi törlesztőm kevesebb volt, mint amennyivel az MSZP alatt kötöttem a hitelem. :) Az MSZP 20 év alatt sem csinált volna annyit, mint amit a Fidesz eddig. A Fidesz elleneseknek amnéziája van??? Kit nem lehetett elzavarni? Ki volt antidemokratikus, diktatórikus, elmozdíthatatlan? Nem Gyurcsány véletlenül?
2010. okt. 21. 19:04
 23/32 anonim ***** válasza:
61%
Hát... még nem tudom, de szerintem inkább nem.
2010. okt. 21. 19:09
 24/32 anonim ***** válasza:
40%

Mivel nincs más, és szavazni kell, így igen...

Ne gyertek azzal, hogy nem kell szavazni, nekem a lelkiismeretem azt diktálta, hogy el kell mennem.

És úgy néz ki, hogy a 4 rossz közül a legkisebbet választottam, tehát igen.

2010. okt. 22. 02:15
 25/32 budapest80 válasza:
39%

Mszp: SOHA!

Jobbik: talán

Lmp: nem

Fidesz: 2010. - ben igen, 2014. - ben ha a 4 év jó jeleket mutat,amiket csináltak, akkor igen.

Viszont ha a szavazatomon múlik, hogy mszp bukjon, vagy nyerjen,mindenképpen fideszre szavazok!

2010. nov. 23. 10:15
 26/32 Dryon ***** válasza:
90%
Soha nem szavaztam rá, és ezután sem fogok egy olyan pártra szavazni akinek egy importáru a feje aki mellesleg még egy dilettáns képmutató barom is. A Jobbikra szavaznék, de úgyse lesz választás....átléptünk a Viktoriánus korszakba...
2010. nov. 25. 10:52
 27/32 anonim válasza:
90%
A FIdesz nem gondol a kis emberekre a minimál bért kéne emelni!!!!Nem szavaznék a fideszre !!
2010. nov. 25. 21:06
 28/32 anonim válasza:
Aki magyarnak érzi magát az úgyis a Jobbikra szavaz majd...
2011. febr. 2. 18:39
 29/32 anonim ***** válasza:

Eddig sem szavaztam a fideszre, ezután sem fogok.Lehet szidni Gyurcsányt, de akkor legalább volt munkám.Most meg mi van?A nagy semmi.A gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények meg még szegényebbek.Habár nem tudom hova lehet ennél mélyebbre süllyedni.

Csak egy hónapra cserélnék a tisztelt miniszter úrral, hogy próbálja ki milyen 70 ezer forintból élni.

2011. febr. 3. 16:30
 30/32 anonim ***** válasza:
46%

Igen, szavaznék a fideszre!

Legalább eltávolítja az élösködő, megélhetési bűnöző szocikat és liberókat!

2011. febr. 3. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!