Akik az LMBTQ mesevilágban hisznek, tényleg komolyan gondolják?
Van az osztályban két lány, akiket nem nagyon szeretünk, mert különcök. Szinte csak egymással beszélnek, de az Instájuk teli van ezekkel a gender nemekkel, az egyik demi-szexuálisnak mondja magát, a másik lipsik lesbian vagy mi (nem tudom, mit jelent vagy hogy így kell-e leírni). Messziről felismerni őket a hajszínükről, színes cuccaikról. Semmi más nem érdekli őket csak ez az LMBTQ világ.
Akik vannak még ilyenek, ti ezt komolyan gondoljátok? Illetve ha igen, akkor mit lehet ennyi időt eltölteni ezzel a témával? Nekem kezdetek óta világos, hogy férfi vagyok és onnantól nem foglalkoztat tovább a kérdés. Illetve miért vagytok agresszívek, ha valaki rákérdez nálatok?
üdv;
egy Mihazánkos (de nem kötekedni akarok, tényleg érdekel a válasz)
A demiszexuális nem egy nemhez, hanem egy emberhez, nem mindegy és barátságból köt szerelmet, szerelemből meg szexuális vonzalom is ébred, Nem nézi a testet, csak a lelket, amilyen a személy és ahogy vsielkedik, nemtől függetlenül szerelmesedik az ember lelkébe és csak azzal van szexuális vonzalma, akibe szerelmes.
Nem egy nemhez, hanem egy emberhez vonzódik miután kialakult a szerelem.
Az Aszexuálisok egyáltalán nem éreznek testi vonzalmat, egy darabot sem ha szerelmesek.
A demi-k nem nemhez vonzódnak, hanem nemtől függetlenül a lélekbe szeretnek és a szerelem útján alakul ki a szexuális vonzalom.
A pán-oknak mindenki fele, aki ember, nemtől függetlenül ébredhet szexuális vonzalma szerelem nélkül.
Pont.
Nem épp kell érvelnie mivel pont le írtam már Én feljebb, hogy mi is az a demiszexuális, aszexuális és pánszexuális, azon a ponton felesleges ugyanezt le írnia, amit fentebb Én már le írtam előtte.
Benne van miért nem korrekt, amit le írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!