Az LMBTQ-knak miért az ma a legnagyobb fájdalma, hogy hova mehetnek be a transzaik wc-re?
Az lghdtv legfőbb vágya az az, hogy hagyja a politika békén őket, éljenek úgy, ahogy akarnak és had hordjanak olyan bugyit, ami jól esik nekik.
Én ezt tudom támogatni, viszont azt nem értem, hogy egy nem lghdtv tagok, miért foglalkoztat ez a téma annyira, hogy naponta irjon ki kérdést ezzel kapcsolatban?
Én legszívesebben elbújnék egy lmbtq pár hálószobai szekrényében, és várnám az éjszakát, amikor egymásnak esnek.
Leszek én az áldozat, hogy aztán a sok szörnyűséget amit ott láttam megoszthassam veletek, és a vadhajtások kommentszekciójával! Hadd tudja meg a világ milyen undorítóak ezek az emberek!
A wc-vel a heterók foglalkoznak.
A tudatlan, heteró nők azt hiszik, hogy magát nőnek gondoló férfi őket fogja zaklatni, ami nonszensz, mert nem is szereti a nőket:D
A heteró férfiak meg félnek a melegektől, hogy "az ő farkát ne nézze senki a piszoárban".
Normális világban, egymástól elválasztott falú wc-nek kellene lennie, és nem kellene nemekre se bontani, de hát valamiért a heteró homofób, transzfóbok valami perverziónak gondolják a pisilést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!