Egyetértetek-e a Mi Hazánk javaslatával, hogy csak írni-olvasni tudók szavazhassanak?
Igen, egyetértek.
Ha megnézzük a vidéki/zsákfaluban lévő ember 90%-a nem tud írni/olvasni. Ennek a rétegnek általában szavazás előtt adnak 20.000Ft-ot, így raknak egy X-et a narancssárga rajzocska mellé. Ha ezt a réteget vissza tudnánk tartani legalább 2 választás erejéig, rögtön nagyobb esély lenne egy ellenzéki győzelemre.
23
Na mert az ellenzék nem pénzeli őket.
Kérdező!
Igen. Bár én inkább az választási cenzust választanám.
26/26
Igen itt vagy forrásnak, ha a kis nácijaikat meg merik szólni már anyukámat szidod. Gázkamrába is küldenéd ahogy a gazdijaid álma?
26
Nem vagyok forrás, te féreg. Azért anyáztam jogosan, mert náciztál, alaptalanul. Vagy ha nem, akkor mire fel nácizol?
Gázkamra az pont a te liberósfajtád álma. Így büntetnêtek a gonosz másképp gondolkodókat.
27/29 "te féreg. Azért anyáztam jogosan"
Pontosan forrás vagy. A butaság forrása. Erőszakos ösztönlény aki a szídkozódásával és hangos kiabálásával igyekszik elnyomni az érveket. Mondjuk nem nagyon tud meghatni egy ilyen félig majom előember, mint te, hogyan toporzékol tehetetlenségébe. Bevallom egy kicsit vicces, de leginkább szánalmas ahogy a lábamnál ugatsz mint egy kiskutya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!