Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oszlik az lmp? Ivádynak...

Oszlik az lmp? Ivádynak milyen kapcsolata van a jobbikkal?

Figyelt kérdés

kilépett a pártól az egyetlen polgármesterük

Ivády még időben kapott észbe és kilépett

"Így nem lehet csodálkozni, hogy az LMP-t sokan az SZDSZ utódjaként aposztrofálják."

ő nyilatkozta és nem is akár hol .)

na hol?

hát a !!!barikádon!!! ez azért szép fordulat nem?:) (volt) LáMPárdos leáll a jobbikkal csevegni? hmm

[link]

2010. okt. 21. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy kilépett az LMP-ből még nem jelenti azt, hogy Jobbikos lesz!

Ugyanez a helyzet a Barikádnál is: attól még, hogy valaki nyilatkozik nekik, nem lesz Jobbikos!

2010. okt. 21. 01:52
 2/9 anonim ***** válasza:

"Oszlik az lmp?"

Nem. Ivádynak nem volt apparátusa az lmp-ben, így kilépése nem gyengíti különösebben az lmp-t.

"Így nem lehet csodálkozni, hogy az LMP-t sokan az SZDSZ utódjaként aposztrofálják."

Mivel az, ezért én se csodálkozom.

2010. okt. 21. 03:22
 3/9 A kérdező kommentje:

"Az, hogy kilépett az LMP-ből még nem jelenti azt, hogy Jobbikos lesz!

Ugyanez a helyzet a Barikádnál is: attól még, hogy valaki nyilatkozik nekik, nem lesz Jobbikos!"

azt gondoltam

de azért fura hogy interjút készített a barikád vele

ami ugye jobbikos lap

főleg azok után hogy a barikád azért cinkelte az lmp t

no mind1 majd meglátjuk

2010. okt. 21. 03:55
 4/9 A kérdező kommentje:

"Nem. Ivádynak nem volt apparátusa az lmp-ben, így kilépése nem gyengíti különösebben az lmp-t. "

nem végül is ő nem alapító tag volt...

ráadásul egyetlen polgármesterük

ne mond hogy nem gyengíti ...

persze hogy gyengíti így is úgy is

ráadásul a frakciójukban is kevesebben ülnek

2010. okt. 21. 03:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon meglepődtem,amikor megtudtam, h Ivády Gábor az LMP-be lépett be, nagyon kilógott a sok elempés idióta közül....
2010. okt. 21. 04:21
 6/9 anonim ***** válasza:

bár én sem hiszem, h most meg belépne a Jobbik-ba.....egyszerűen adott egy interjút, Vona Gábor is adott már interjút olyan médiumnak, ami a Jobbiktól meglehetősen távol áll....nincs ennek jelentősége. Sztem Ivády leginkább azért léphetett be az LMP-be, mert valamennyire független szeretett vna maradni, mert ugye az elején csak annyit lehetett sejteni az LMP-ről, h "más" mint az eddigi pártok....viszont később, amikor kirajzolódott szépen lassan, h az elempé tkp. csak abban "más", h szintén támogatja a "másságot", mint ahogyan a gyakorlatilag összeomlott SZDSZ, így egyre nyilvánvalóbbá vált, h az LMP igazából többé-kevésbé az SZDSZ utódja.....ezeket fölismerve aztán inkább kilépett Ivády, ahogy az a belinkelt cikkből is kiderül.

Ettől függetlenül, sztem az LMP "jelenség" szépen lassan kezd eltűnni, és nem azért, mert most Ivády Gábor kilépett, hanem mert egyébként is egyre nyilvánvalóbbá válik, h a párt szinte minden szempontból alkalmatlan a hosszútávú politizálásra.....az utóbbi időben azt használták ki, h sokan egyik párttal sem szimpatizáltak úgy igazán, mondván "úgyis mind egyforma"...erre egy olyan párt, ami magát Lehet MÁS (mint az eddig tapasztalt) a politikának nevezi magát persze érdekesség vált sokak számára, h esetleg tényleg van-e egy teljesen új vonalat képviselő, a megszokott Magyar politikai élettől eltérő párt....viszont hamar kiderült, hogy a párt tagjai túlnyomórészt túlzottan amatőrök, kezdők voltak, továbbá igazából semmi igazán újat nem tudtak fölmutatni, és egyre inkább a politikai életből mondhatni eltűnt SZDSZ szerepét vették át, így pedig, mint ahogy kiderült, h az SZDSZ iránt is megszűnt gyakorlatilag az érdeklődés/igény, így az LMP sem fog több embert vonzani, csak azért, mert más a neve.nem azt mondom, h teljesen szét fog esni, megszűnni, de amolyan kis jelentéktelen emlék marad majd, mint az elvileg még mindig létező MIÉP.

2010. okt. 21. 04:41
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 03:58

Attól, hogy alapító/polgármester/frakciótag, még nem lesz apparátusa a pártban.

Szili Katalin is "jelentős" volt az MSZP-n belül, aztán amikor kilépett, ez a kutyát se érdekelte.

2010. okt. 21. 05:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Épp ideje, hogy ez a liberális, Nyugatbarát törpepárt eltűnjön a süllyesztőben!
2010. okt. 21. 10:02
 9/9 A kérdező kommentje:

én sem hiszem hogy a jobbikba belépjen csak érdekesnek tartottam

mind1 az a lényeg hogy oszlik :)

2010. okt. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!