Karácsonyék miért nem készültek fel a "váratlan" téli útviszonyokra?
Elakadt 80-as troli, keresztbe állt 8-as busz a BAH-csomópontnál. Mégsem takarították az utakat. Vagyis de: [link]
Hát ettől én is egyből tisztelni kezdtem Orbánt. Eddig nem tiszteltem, de most ettől a megnyilvánulásától egyből megvilágosodtam, hogy ő milyen okos, bölcs, keresztényi becsületes ember, aki mindig igazat beszél...
Ja, nem. Mondjuk hozta azt a szintet, amit vártam volna tőle.
Egyébként hú de kiettél magadért, hogy nem mandinert linkeltél ezúttal! Az ugye megvan, hogy az Index is jobboldali kézben van?! ;)
Amúgy rohadtul nem volt semmi fennakadás.
Nyilván ilyenkor mindenki lassabban közlekedik tehát megnövekedett menetidővel kell számolni. Ez a világ minden pontján pontosan ugyanígy működik, a fizikát nem lehet megb_aszni.
Folyamatos hóesés volt, mire letöröltem a kocsi egyik oldalát a másik oldalát újra belepte a hó az alatt a fél perc alatt. Nyilván olyan opció nem létezik, hogy minden autós kap maga elé egy személyes hókotrót.
ma 16:38
Nem küldött sms-t, hogy ülj át másik autóba?! Ennyire link?! Hát eddig rá szavaztam volna, de most aztán teljesen kiborultam, és most már csakazértsem. Inkább a krampusz legyen a főpolgármester!
Na kérdező, az objektív mandinered hol írt erről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!