Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki kormányváltást akar az...

Aki kormányváltást akar az miért nem az ellenzéki pártokon kéri számon a gyenge szereplést ?

Figyelt kérdés

A választás óta ezer indokot halluttunk a választási vereség magyarázatára.

A választási rendszertől. a fidesz média túlsúlyán keresztül a birka szavazókig mindenki hibás volt.

Olyan politikust viszont nem láttam az ellenzéki oldalon aki kiállt volna hogy levonja a következtetéseket.

Emberek ezt elb.sztuk. Meg kellene érteni hogy miért nem akarnak ránk szavani az emberek. Azon túl hogy birkák mert a birkákat is el lehet csábítani valami csemegével.

2023. nov. 29. 22:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
69%

20, biztos, hogy azon dolgozna az ellenzék, hogy ne lépjen le mégtöbb magyar és ne kelljen fű alatt százezreket betelepiteni, meg a fals kommunikációt is dobmá, miszerint megvédi Európát, miközben, a határvédelmünk egyenlő a nullával, az jön át, aki akar és nem balhéznának országszerte a migránsok.

Jah, de leginkább nem engedne ki idő előtt embercsempészeket a börtönből.

2023. nov. 30. 12:19
 22/47 anonim ***** válasza:
26%

21

Az ellenzék a kerítés ellen kampányolt. Azóta hallgatnak arról, hogy ők ezt miként képzelik el. Ciki.

2023. nov. 30. 12:22
 23/47 anonim ***** válasza:
69%

22 és milyen igazuk lett a keritéssel kapcsolatban:

Orbán haverjai jártak jól megint, viszont látjuk, hogy semennyire sem működik.

Vagyis kiszórtunk egy rakat pénzt a haveroknak a semmire.

Ezt hivják más országokban korrupciónak.

2023. nov. 30. 12:26
 24/47 A kérdező kommentje:

Felteszek egy kérdést az ellenzéki pártokkal és a saját szavazóikkal kapcsolatban. Erre néhány nagyokos szokás szerint a fidesszel vagdalkozik.

Midenki tudja milyen a fidesz. Mindenki tudja hogyan politizál a fidesz. Fidesz kipipálva.

Valakinek esetleg még az eredeti kérdéssel kapcsolatban van gondolata ?

2023. nov. 30. 12:53
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyeltél volna, akkor arról szólt ez az egy év ellenzéki oldalon, hogy próbálják kitalálni és orvosolni a választási vereség okait. Már a kérdést sem értettem, hogy hogyan fordult meg a fejedben.
2023. nov. 30. 12:58
 26/47 A kérdező kommentje:

Figyelek, keresem az önkritikus megnyilvánulásokat, de ahogy ítram csak a választók fikázását és a felelősség eltolását látom.

De ha tudsz mondani olyan politikust aki objektív módon elemezte a vereség okaik és nem birka szavazókban és a média túlsúlyban találta meg az okokat akkor azt szívesen meghallgatom.

2023. nov. 30. 13:05
 27/47 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, ebben a rendszerben Orbán Viktos sem tudna nyerni, ha nem akarna.

Én sosem védem az ellenzéki pártokat, de ez nem fair, hogy rajtuk kéred ezt számon. Kb visszament az ország a szocializmusba, csak kifinomúltabbak a módszerek. Ezt a kormány teszi és nem az ellenzék.

2023. nov. 30. 13:10
 28/47 anonim ***** válasza:
84%

Az ellenzék egy dologban hibás, hogy nem bojkottálja a választásokat. Én értem Hadházyt és Jámbit, elmondták, hogy vannak olyan dolgok, amiért érdemes csinálni, de igazából a bent ülő ellenzéki politikusok közül van kb 5, aki érdemben is próbál tenni valamit.

A többi igazából csak eljátsza a demokráciát.

2023. nov. 30. 13:15
 29/47 anonim ***** válasza:
82%
Mintha a Rákosi rendszerben kérnéd számon a konzervatív (földalatti) ellenzéken hogy miért nem képes nyerni! Gondold el mennyire nonszensz a kérdés, már bocsánat.
2023. nov. 30. 14:16
 30/47 A kérdező kommentje:
Én csak azt látom, hogy ahol van egy hiteles jelölt jó gondolatokkal ott simán el lehet verni a fideszt. pl. Jászberény 2023. január.
2023. nov. 30. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!