Aki kormányváltást akar az miért nem az ellenzéki pártokon kéri számon a gyenge szereplést ?
A választás óta ezer indokot halluttunk a választási vereség magyarázatára.
A választási rendszertől. a fidesz média túlsúlyán keresztül a birka szavazókig mindenki hibás volt.
Olyan politikust viszont nem láttam az ellenzéki oldalon aki kiállt volna hogy levonja a következtetéseket.
Emberek ezt elb.sztuk. Meg kellene érteni hogy miért nem akarnak ránk szavani az emberek. Azon túl hogy birkák mert a birkákat is el lehet csábítani valami csemegével.
20, biztos, hogy azon dolgozna az ellenzék, hogy ne lépjen le mégtöbb magyar és ne kelljen fű alatt százezreket betelepiteni, meg a fals kommunikációt is dobmá, miszerint megvédi Európát, miközben, a határvédelmünk egyenlő a nullával, az jön át, aki akar és nem balhéznának országszerte a migránsok.
Jah, de leginkább nem engedne ki idő előtt embercsempészeket a börtönből.
21
Az ellenzék a kerítés ellen kampányolt. Azóta hallgatnak arról, hogy ők ezt miként képzelik el. Ciki.
22 és milyen igazuk lett a keritéssel kapcsolatban:
Orbán haverjai jártak jól megint, viszont látjuk, hogy semennyire sem működik.
Vagyis kiszórtunk egy rakat pénzt a haveroknak a semmire.
Ezt hivják más országokban korrupciónak.
Felteszek egy kérdést az ellenzéki pártokkal és a saját szavazóikkal kapcsolatban. Erre néhány nagyokos szokás szerint a fidesszel vagdalkozik.
Midenki tudja milyen a fidesz. Mindenki tudja hogyan politizál a fidesz. Fidesz kipipálva.
Valakinek esetleg még az eredeti kérdéssel kapcsolatban van gondolata ?
Figyelek, keresem az önkritikus megnyilvánulásokat, de ahogy ítram csak a választók fikázását és a felelősség eltolását látom.
De ha tudsz mondani olyan politikust aki objektív módon elemezte a vereség okaik és nem birka szavazókban és a média túlsúlyban találta meg az okokat akkor azt szívesen meghallgatom.
Kérdező, ebben a rendszerben Orbán Viktos sem tudna nyerni, ha nem akarna.
Én sosem védem az ellenzéki pártokat, de ez nem fair, hogy rajtuk kéred ezt számon. Kb visszament az ország a szocializmusba, csak kifinomúltabbak a módszerek. Ezt a kormány teszi és nem az ellenzék.
Az ellenzék egy dologban hibás, hogy nem bojkottálja a választásokat. Én értem Hadházyt és Jámbit, elmondták, hogy vannak olyan dolgok, amiért érdemes csinálni, de igazából a bent ülő ellenzéki politikusok közül van kb 5, aki érdemben is próbál tenni valamit.
A többi igazából csak eljátsza a demokráciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!