Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MÁV az utasok kéréseit...

A MÁV az utasok kéréseit figyelembe véve megnöveli a menetidőket. Biztos jó ez az irány?

Figyelt kérdés

2023. nov. 29. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Előre megyünk, nem hátra!
2023. nov. 29. 11:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagy benne, hogy az utasok kéréseit figyelembe véve növeli a menetidőket? Nem más dolog áll a háttérben? :D
2023. nov. 29. 11:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Késik a vonat? Sebaj, nem a technikai problémát oldjuk meg hanem a késéshez igazítjuk a menetrendet. Egyre röhejesebb ami ebben az országban megy :D
2023. nov. 29. 11:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is jót röhögtem.

A telex is úgy hozta le, hogy fejlesztések.

Miskolc-BP intercity +7 perc 🤣

2023. nov. 29. 11:36
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
ugyanazért az árért tovább vonatozhattok
 6/14 anonim ***** válasza:

Kicsit másról van szó.

A menetidő eddig is hosszú volt, csak a tájékoztatás szerint volt rövidebb amit általában nem tudtak tartani. Emiatt rengeteg utas szívott. Az utasok joggal várják el a pontos tájékoztatást, ez a színvonalas szolgáltatás része.

Máskülönben meg a MÁV-nak rengeteg pénzt kellett a késéséek miatt visszafizetnie, így ez sem lesz már. A sebesség, ettől persze nem javul, de hát fontosabb volt a felcsúti kisvasút, a soha meg nem térülő kínai vasút, mint a valóban forgalmas vasúthálózat fejlesztése, járművek modernizálása, stb.

7/14 A kérdező kommentje:
#6: Ezt értem, én is tapasztaltam sokszor, pláne, amikor át kellett szállni. Csak szerintem nem a tájékoztatás volt rossz, hanem a vasúthálózat állapota romlott annyit, hogy ne tudja tartani a menetrendet. Még elfogadnám, ha legalább látnám az igyekezetet a helyzet javítására, de egyelőre semmi ilyesmi nincs. Lázár isbcsak lefújja a vasúti fejlesztéseket.
2023. nov. 29. 11:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb 20 eve volt szerencsem a mav-nak dolgozni.

Mar akkor is durvan pusztult le, azota nyilvan meg tobb "tamogatast" loptak ki belole.

Anno is ugy volt, elektronikus jegyrendszer helyett, kapott a szesza vezeto uj autot 5misiert meg uj fuggony, szonyeget az ircsijebe.

Van, ami orok.

2023. nov. 29. 11:51
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert hiába is több az alacsonypadlós szerelvény, a nép nagyrészének mozgásszervi+túlsúlyi problémája van, így az állandó késés a felszállási nehézségek miatt lesz továbbra is.
2023. nov. 29. 12:22
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

"ugyanazért az árért tovább vonatozhattok"

Hát ez az! Mennyivel tovább melegszik és még neki áll feljebb! Hát mit képzel!?

De komolyra fordítva a szót:

Mit szoktak mondani a tetves utasok?

"Miért nem építik be a menetrendbe a rendszeres késéseket????"

Hát tessék, beépítették.

Ez sem tetszik????

Akkor lehet repülővel menni!

2023. nov. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!