Narancsos kommunisták ezek után is még mindig úgy látjátok hogy orbán nem akar kilépni az eu-ból? 🤡
Jó ideje mondom, mindig írtátok ááá nem akar kilépni mert akkor kínának nem lenne fontos stb bla bla bla
Királyságot épít orbán nem országot felfogtátok végre, vagy akkor sem hiszitek el ha egyik éjjel kilépnek reggel meg bejelentik?? 🤡
És nem, NEM kell hozzá népszavazni, ha ebben bíznátok! :D
Nézzük csak sorjában:
Én Orbánra szavaztam.
Elfogadom, hogy a Viktor királyságot épít. Mi lenne ezzel a problémám, hiszen régen is királyság volt Magyarország és vannak egészen jól működő királyságok.
Sőt, örülök is ennek, hogy Viktor a Király gyakorlatilag és a fidesz az ő háza népe, királyi nemes emberek.
Mi rossz van ebben? Semmi.
A lényeg, hogy semmivel sem lett jobb vagy rosszabb az élet Magyarországon. Régen a baloldal lopott többet, mert ők fértek hozzá többhöz, manapság pedig a Fideszesek lopnak többet, mert ők férnek hozzá a többhöz. Ha az egyház vezetné az országot, akkor az egyház férne hozzá a többhöz és az lopna többet, ha az LMBTQ aktivisták vezetnék az országot, akkor pedig ők lopnának, mert ők férnének hozzá a többhöz.
Ez a lopás része és a szemfényvesztés engem hidegen hagy. Így is úgy is lopnak, csalnak hazudnak, mindegy hogy melyik ország politikusait nézzük, mindenhol virágzik a korrupció, csak egyesek ügyesebbek és nem buknak le. Ez normális. Emberek vagyunk és ez a NORMÁLIS.
A magam részéről becsületesen eltargoncázgatok a raktárban és megélek a fizetésemből. Nem, mintha nem lehetnék sikeres politikus, csak én nem akarok lopni. sejtem én is magamról, ha hozzáférnék a többhöz, én is lopnák belőle, sőt, rokonaimat, barátaimat és ismerőseimet ültetném a fő helyekre. Ez a normális. Ilyen a világ.
Úgy vélem az EU-ból való kilépés még akár jól is elsülhetne, ha lenne hova belépni. És van: A keleti országok gazdasági övezete. Nincs semmi új a nap alatt. A nyugat azóta utál minket, amióta Lehel agyonverte kürtjével az osztrák császárt és amióta migránsok módjára kalandoztunk a nyugaton.
Nem, mintha ma máskép lenne, mert ma is vannak nyugati kalandozások. Sőt néhány neves honfitársunk végig is rabolja a nyugatot. De a többség a munka világába kalandozik el.
Oroszország, Kína, És az egész Ázsia itt hever a lábaink előtt. Őszintén! Mi a tökömért akarnánk Amerikával bizniszelgetni? Nem, bizniszelgetni nem amerikával kell, ha itt is amerikát akar a nép. Hanem mindenki mással, ahogy az amerikaiak is teszik. Amerikával csak kapcsolatot kell ápolni és , ahogy a viktor is teszi előre nyalni a következő amerikai elnök valagát, mert annak a szavai adják meg a hátszelünket. De bizniszelni nekünk Oroszországgal kell és Kínával.
Viktor Királysága pedig egy éve betonbiztos. Én idejében jeleztem, hogy a vodafon felvásárlás ezt hozza el. Megvette az ellenzék elől, a liberális nyugat elől a Vittya az összes fegyvert, amivel főbe lőhetnék a mennyei királyságát.
Én jeleztem mindenkinek, de letojták. Most meg sírnak majd, hogy a külföld nem tud pénzel segíteni.
Viktor királyságában viszont nagyszerű lehetőségek vannak. Csak sokan ezt nem látják meg. Nyugaton is elmegy a tékozlók pénze, nem csak Magyarországon. Az éles eszűek pedig spórolnak, a bátrabbak befektetnek. Akik pedig Istent keresik, azoknak minden megadatik, amire legjobban vágynak. Ilyen a világ.
A pénz mozgatja a világot. Az pedig függőséget okoz.
Én üdvözlöm a Viktor királyságát. Betartom a törvényeit, de nekem Krisztus a királyom. A Krisztus pedig a Viktor királya is, így királysága is Krisztus királysága.
Krisztus királyságában pedig add el mindened, az árát add a szegényeknek és kövesd a Krisztust így lesz örök kincsed a királyságban.
Jó ez úgy, ahogy van! Támogatom a Viktort a királyság építésében
21:38 Édes Istenem... Ennyi neuronnal élni...
Hiába is írnák bármit, ha nem hagytad el soha biharbasznad határát. Te az aranyhal vagy, aki azt hiszi, annyi a világ, amennyit az üvegen át lát, vagyis mutat neki a fidesz.
Neked tényleg mindegy, egyedül kelsz, egyedül fekszel, egyedül mész majd a másvilágra. Itt az i-re a pontot már tényleg csak a fideszességed teszi fel. Sajnállak de őszintén. Te is egy kíváncsi gyerekként kezdted és az akkori éned nagyon sírna most ha látna.
Húzz egy vonalat a papíron, ha rám halgatsz, örökre fordulj el a jobboldalinak nevezett pártoktól és keresd meg gyerekkori álmaid, váltsd valóra, ha még nem késő...
De te legalább nem hazudsz önmagadnak is ahogyan a többi fideszes szokta.
A királyság nem is lenne akkora nagy baj, ha a népnek is adna valamit propagandán kívül.
Orbánnak és az egész rendszernek a legfőbb célja a hatalom megtartása, ennek rendelnek alá mindent. A lényegi kormányzás csak a 2. lehet.
A hatalom megtartása érdekében engedte a párttagjainak hogy sikkasszanak az EU forrásokból, emiatt is van huzavona Brüsszellel.
Orbán nem tehetséges a külpolitukabában, neki az idegen hogy egy egyenrangú féllel kelljen tárgyalnia.
Mindent erővel akar elérni, ha nem arra megy az EU akkor majd ő olyanra fogja formálni... Ez nagy falat lesz neki is, de még az olasz szélsőjobbos kormány is hátat fordított Orbánnak.
A trump segge nyalása pedig lehet nem jó ötlet, más országok belpolitikába beleszólni csak nagy óvatossággal volna szabad, pláne ha az USA-ról van szó.
Nem érdekel mennyibe kerül a kenyér. Elég a jövedelmem ahhoz, hogy ne érdekeljen. A magánt röhögve kifizetem, ha úgy van.
Az egyik gyerekem az Imperial College-ra jár, a másik már IT-sként dolgozik.
Nekem bejött az élet, mi tagadás.
#34 Nem, véletlenül se sikerült felfognod, amit írtam. A jól kereső embereket szóba se hoztam és nem is zártam ki a jelenlétüket.
A saját helyzetemről meg egy kicsit sem érzem úgy, hogy bizonyítanom kéne neked bármit.
Amit írtál, miért szavazol a fideszre, kamu, amit azután, az meg önábrázolás.
Látom érzékeny pontra tapintottam, ezért töröltetted a kommenteket.
Jól érzed, nem is kell bizonygatnod semmit, hisz nem is tudnál mit. Egyértelmű, hogy megkeseredett vagy, és az frusztrációdat vezeted le itt.
29 Ha hiszed ha nem én nem szoktam jelentgetni, sőt, gyerekes túlkapásnak gondolom, amikor a moderátor csak azért mert többen jeleznek valamit, töröl. Útálom. Ha nincs benne durva káromkodás, nincs gond.
Szóval megint lyukra futottál, semmilyen érzékeny pont nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!