Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy egyes emberek...

Igaz, hogy egyes emberek képesek a pálinkázást meg a disznóvágást a suttyósággal, elmaradottsággal azonosítani?

Figyelt kérdés

[link]

"A Pottyondynak csak a pálinkával és a disznóvágással van problémája. S úgy általában mindenféle ósdi magyar dologgal. Nála a disznóvágás is afféle szimbólumként kerül elő, az elmaradottság, a suttyóság, a falusiasság, no meg a gusztustalanság szimbólumaként, ahogy ezeknél mindig. Így állítják fel a logikai sort, amely logikai sor az egyetlen, amit őt találtak ki, ezért képesek megérteni, így nem tudják elengedni. Szóval: pálinka – disznóvágás – kolbász – magyar suttyóság – Orbán."

2023. nov. 27. 11:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%
#11: Mondta a kommentelő aki mindenkit besorolt ugyanoda akinek a véleménye nem tetszett.
2023. nov. 27. 12:41
 12/32 Molyember ***** válasza:
36%

Disznóvágással szarakodjon az, akinek nincs jobb dolga. Szerintem egy vágóhídon sem jobb megdögleni a malacnak, szóval aki húst eszik, az ne fintorogjon.

A pálinka viszont ugyanúgy méreg, mint az összes többi alkohol. Ettől még lehet inni, csak nem kell úgy tenni, mintha az valamiféle gyógyszer lenne, mert nem az. Pontosan ugyanolyan idegméreg, mint a többi szesz, nem jó megfázásra, influenzára, covidra, sőt semmire sem, cserébe be lehet tőle bszni. Ráadásul, aki tanult némi kémiát, az tudja, hogy a házilag főzött alkohol sokkal károsabb, mint a bolti. Ebbe nem mennék bele, aki képes megérteni, az magától is utána tud nézni, a többieknek meg mindegy. A pálinkát jó dolognak beállítani egyszerű tudatlan suttyóság, semmi több. Újra: nem a pálinka, vagy a fogyasztása a suttyó dolog, hanem a köré szőtt mese.

2023. nov. 27. 12:41
 13/32 anonim ***** válasza:
76%

#9: "Ha ragaszkodik is a házi kolbászhoz, hát vesz húst, szalonnát, és elkészíti."

Épp a lényege vész el az egésznek, hiszen nem tudhatod, hogy a vásárolt hús/szalonna akármi milyen körülmények között tartott, mivel etetett sertésből származik.

Kérdező: egyes emberek tartják aminek akarják, már falun is ritkaságszámba megy a disznótartás-vágás.

2023. nov. 27. 12:45
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondtam, hogy felül lehetne vizsgálni, de ezt szépen kihagytad, mert így könnyebb mocskolódni.
2023. nov. 27. 12:46
 15/32 anonim ***** válasza:
85%
Becsületesebb lett volna eleve a youtube videóra hivatkozni és nem a magyar nemzet kifordított csúsztatott állításaira.
2023. nov. 27. 12:56
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Én falusi származású csaj vagyok, és gyerekkoromban felénk is sokkal jobban művelték ezt a szokást. Ami miatt én nem szerettem, az a felesleges nagy felhajtás körülötte. Szerintem ez nem népünnepély, hogy az egész falu ott álljon meg ott lessen. Én úgy gondolom, egyáltalán nem suttyó szokás, virtigli fővárosi, földet talán fényképről ha látott ügyvezetők is nagyon menőnek tartják, bár őszintén nem tudom mit élveznek rajta.
2023. nov. 27. 13:09
 17/32 anonim ***** válasza:
22%

"gyengébbek kedvéért:

Pottyondi az erőltetett magyarkodást

figurázta ki."

Gyengébbek kedvéért:

Pottyondi nem tudja elviselni, hogy a magyar válogatott csoportelsőként és veretlenként jutott tovább.

Kínjában nem tudott már kitalálni, elkezdte a pálinkafogyásztást meg a disznóvágást fikázni.

Gyerekes nagyon, reméljük egyszer sikerül felnőnie.

2023. nov. 27. 13:12
 18/32 árokpart ***** válasza:
18%
Egész egyszerűen hihetetlen! Akkor ezek szerint az osztrákok, a svájciak, a luxemburgiak is suttyók, ugyanis ott is van falun télen disznóvágás. Már azt is elhiszem, hog csakis itthon divat, hogy az emberek ennyire lenézi egymász város kontra vidék aspektusából.
2023. nov. 27. 14:25
 19/32 anonim ***** válasza:
85%

"Pottyondi nem tudja elviselni, hogy a magyar válogatott csoportelsőként és veretlenként jutott tovább.

Kínjában nem tudott már kitalálni, elkezdte a pálinkafogyásztást meg a disznóvágást fikázni.

Gyerekes nagyon, reméljük egyszer sikerül felnőnie."

Sikerült magadévá tenned a magyar nemzet nézőpontját.

Olyan dolgot állítasz amit nem tudhatsz csak úgy gondolod,

mert azt mondták - gondold így.

2023. nov. 27. 14:28
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
8/19 anonim Akkor voltál te falusi, mikor én busman. Bármennyi pénzed van, azt az ízt, te nem tudod megvenni boltba.
2023. nov. 27. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!