Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Becsengettek - LMBTQ transznem...

Becsengettek - LMBTQ transznemű aktivisták az iskolákban. Ilyen tényleg van és a kormány hagyja?

Figyelt kérdés
Youtube szponzorált hirdetések között szoktam látni. Ezt tényleg meg lehet csinálni? Még a mérsékeltebb liberálisok közül is sokan gondolják, hogy ez már túlzás, nincs ott semmi keresnivalójuk.

2023. nov. 27. 09:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ez a videó feláborító?"

"Egyáltalán megnézted?"

"Te nekem ne mondd meg, hogy mit nézzek meg!!"

:DD

Gyengébbek kedvéért látom, hogy nem te vagy a kérdező, de a kérdés erről szólt. Ha nincs kedved megnézni, akkor minek válaszol arra a kérdésre, hogy "ez már túlzás" vagy sem?

2023. nov. 27. 17:20
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Nem túlzás, CSAK LMBTQ tanárokat engednék tanítani.
2023. nov. 27. 21:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Erdekes, en meg egyszer sem lattam ezt, pedig "lipsi" vagyok, sot LMBTQ is. :DD
2023. nov. 27. 21:11
 24/25 anonim ***** válasza:
23%
1-es, azok pont a borultabb agyú államok repub kormányzóval az élükön. Remélem egyszer minden állam élén demokrata lesz
2023. nov. 29. 15:08
 25/25 anonim ***** válasza:
41%

19. Igen, ezt mondja. De nem mond igazat mégha el is akarja hinni amit mond. Én nem így tapasztaltam külföldön ahol már régen folyik a "felvilagosítás". Meg vannak félemlítve a tanárok.

Egyszerű szexuális felvilágosítást tartsanak, ne gender felvilágosítást. Ezt nem a fidesz miatt gondolom így.

Önmagában a videó nem felháborító. Kulturált hangnemben beszél, látszólag logikus magyarázatokkal szolgál, csak az a baj hogy amint fennt is írtam én ezt nem hiszem el. Nem hisuemnhogy az elvakult aktivisták nagyrészt jó szándékkal megy be az iskolákba. Talán a videoban szerplő "nő" úgy menne, de ott van a tobbi 90 % aki nem.

2023. dec. 3. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!