Becsengettek - LMBTQ transznemű aktivisták az iskolákban. Ilyen tényleg van és a kormány hagyja?
"Szerintetek ez a videó feláborító?"
"Egyáltalán megnézted?"
"Te nekem ne mondd meg, hogy mit nézzek meg!!"
:DD
Gyengébbek kedvéért látom, hogy nem te vagy a kérdező, de a kérdés erről szólt. Ha nincs kedved megnézni, akkor minek válaszol arra a kérdésre, hogy "ez már túlzás" vagy sem?
19. Igen, ezt mondja. De nem mond igazat mégha el is akarja hinni amit mond. Én nem így tapasztaltam külföldön ahol már régen folyik a "felvilagosítás". Meg vannak félemlítve a tanárok.
Egyszerű szexuális felvilágosítást tartsanak, ne gender felvilágosítást. Ezt nem a fidesz miatt gondolom így.
Önmagában a videó nem felháborító. Kulturált hangnemben beszél, látszólag logikus magyarázatokkal szolgál, csak az a baj hogy amint fennt is írtam én ezt nem hiszem el. Nem hisuemnhogy az elvakult aktivisták nagyrészt jó szándékkal megy be az iskolákba. Talán a videoban szerplő "nő" úgy menne, de ott van a tobbi 90 % aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!