Becsengettek - LMBTQ transznemű aktivisták az iskolákban. Ilyen tényleg van és a kormány hagyja?
"Youtube szponzorált hirdetések között szoktam látni."
Na és a nagy kérdés: vajon ki lehet a szponzor? 🤔
Ez csak a megszokott napi LMBTQ téma felszínen tartása.
Menj vissza párt gyűlésre.
"Én Megafonos hirdetést nem láttam még soha."
Pedig lehetne, valami ilyesmi szöveggel: Ez a legújabb hazugságunk.
Igen, van, és igen, a kormány hagyja, mivel támogatja az LMBTQP-propagandát.
Egyébként tegyél fel uBlock Origint, és akkor semmilyen propagandát nem fogsz látni youtube-on.
Amúgy meghallgatta bárki, hogy a kérdésben említett videóban miről van szó az iskolalátogatással kapcsolatban? Pont azt mondja, hogy 2000-től 2021-ig teljes nyugalomban és a szülők egyetértésével voltak felvilágosító látogatások magyar iskolákban, és csak utána, amikor az LMBTQ-ellenes propagandára felült a kormány, akkor lett ezzel bárkinek baja. Azóta nem mehetnek be iskolákba, a videó nagyrészt ennek a következményeiről szól.
Akinek a gyerekek felvilágosításával bármi problémája van, az minden, csak nem liberális. Ezzel problémája csak annak lehet, aki nem is tudja miről van szó, csak a fidesz épp ezt nyomta a szájába, hogy erről kell bégetni.
Tessék, itt a videó, keressen benne bárki bármi felháborítót:
https://www.youtube.com/watch?v=arcOfWVL8p8
Mármint abban, amit mond, nem abban, ahogy kinéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!