Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi Orbánfóbiás? ...

Miért van ennyi Orbánfóbiás? Nem tetszik nekik,hogy Magyarország végre emelkedő pályán van?

Figyelt kérdés

2023. nov. 25. 17:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt még ennyi külföldi gazdasági migráns Magyarországon, mint amennyi most van. A kormány folyamatosan hozza a távolkeletről a vendégmunkásokat, hogy elvegyék a magyarok munkáját...
2023. nov. 25. 18:09
 22/40 A kérdező kommentje:
21,igen,de ők dolgoznak a liberálisok helyett.A magyaroknak pedig új munkahelye lesz,jobb.
2023. nov. 25. 18:19
 23/40 anonim ***** válasza:
97%
Kedves Kérdező, miért éppen a liberálisok elől veszik el a munkát? Tudnál erről valami forrást adni? Mitől lesz a magyaroknak új munkahelye, ha egyre több a vendégmunkás? Világíts már rá az összefüggésekre, mert ez a kijelentésed egy kicsit zavaros.
2023. nov. 25. 18:27
 24/40 A kérdező kommentje:
23,nem veszik el,dolgoznak helyettük.A liberálisok nem akarnak dolgozni,Magyarországot építeni.Ilyen influencerek,meg mit tudom én mik akarnak lenni.
2023. nov. 25. 18:47
 25/40 anonim ***** válasza:

"Ilyen influencerek,meg mit tudom én mik akarnak lenni."

Mint pl a Csenge, meg a Danikák?

2023. nov. 25. 18:49
 26/40 anonim ***** válasza:
94%
Kedves Kérdező, tudnál valami forrást mutatni arról, hogy a liberálisok nem akarnak dolgozni, Magyarországot építeni? Vagy ez csak a te rögeszméd? Vagy esetleg van arról valami kutatás, hogy a nem liberálisok mindannyian dolgozni akarnak? Egyébként az influenszerkedés -mint szolgáltatás- nem lenne munka?
2023. nov. 25. 19:00
 27/40 Koplárovics Béci ***** válasza:
48%

"Brüsszel miatt nem lehet letartóztatni Gyurcsányt.A balosok sajnos Brüsszelben erősek."

Dehát Magyarországon élünk, nem Brüsszelben. Ilyen gyenge vezető Orbán, hogy egy bűnözőt sem képes letartóztatni? Ez hülyeség. Orbán ettől erősebb. Tehát tuti, hogy ezek ketten kebelbarátok.

2023. nov. 25. 19:09
 28/40 A kérdező kommentje:

26,nekik semmi sem jó,inkább elmennek.Hazaárulók!

[link]

Ez az influ izé nem munka!Vagy te annak hívod?Mitől munka az?Azokkal nem lenne kenyér az asztalodon.

2023. nov. 25. 19:57
 29/40 anonim ***** válasza:
94%
Bohar Daninak pedig mar eleg jo sok kenyeret termelt az asztalara
2023. nov. 25. 20:59
 30/40 A kérdező kommentje:
27,eu tagok vagyunk.
2023. nov. 25. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!