Miért van ennyi Orbánfóbiás? Nem tetszik nekik,hogy Magyarország végre emelkedő pályán van?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 17:07
1/40 anonim válasza:
Biztos, hogy emelkedő pályán megyünk... csak éppen lefelé.
3/40 anonim válasza:
Némelyek már jachttal mennek ez emelkedésnek számit
4/40 Koplárovics Béci válasza:
Emelkedő pályán vagyunk, csak épp tolatunk.
5/40 A kérdező kommentje:
Nem értem,hogy mi a bajotok folyton.Orbán Úr mindig sikerrel visszaveri Brüsszel támadásait és megvédi a magyar családokat.Csok,babaváró,magyar állampapír,új munkahelyek,csomó mindent tesz,de egyeseknek semmi sem jó!És nem jönnek a migránsok sem,Orbán Úr megvéd minket.
2023. nov. 25. 17:16
7/40 A kérdező kommentje:
Ha Dobrev lenne,akkor már rég tele lennénk migránsokkal,akik elvennék a munkánkat.Mit szólnátok hozzá,ha nem lenne munkátok?Ti sem örülnétek!
2023. nov. 25. 17:19
8/40 anonim válasza:
Nekem az, hogy már Tininindza Teknőcöket sem tudok leülni nézni, hogy ne őrá gondoljak. A gyereknek már nem is tudok mit mondani, amikor a nindzsák kerülnek szóba.
9/40 A kérdező kommentje:
6,az meg mi?
2023. nov. 25. 17:19
10/40 Koplárovics Béci válasza:
Nekem amúgy az a legnagyobb bajom Orbánnal, hogy az a Gyurcsány az egyik legjobb barátja, aki tönkretette az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!