Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hagyjuk hatalmon a Fideszt?

Miért hagyjuk hatalmon a Fideszt?

Figyelt kérdés
Észak-Koreában akartok élni? Azért kérdem mert ha nem váltjuk le 10 éven belül ezt a kormányt, akkor olyan lesz ez a ország mint Észak-Korea.

2023. nov. 24. 06:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#19: az a baj az ellenzékkel (és a helyükben én is bajban lennék emiatt), hogy nem tudják, mivel lehetne megfogni az embereket, mert a Fidesz manipulációja sokkal erősebb. Az összefogás nem jött be, az árnyékkormány bár ott van, de amennyire árnyék, annyira hatástalan.

Egyre inkább csak az látszik, hogy már mindenbe is belenyúlnak, de eredménytelenül.

Én magamtól azt gondolnám, hogy érhet valamit, ha leleplezem a Fidesz hazudozásait vagy megpróbálom felnyitni az emberek szemét, hogy ez vagy az, amit mondanak miért nem több puszta manipulációnál, de ez sem hatásos, mert nem hisznek el semmit az emberek, azt sem, amit látnak.

2023. nov. 27. 10:12
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
Mazochista vagyok, ezért szavazok a Fideszre. Ez okozza a legtöbb kéjes szenvedést.
2023. nov. 27. 13:24
 23/25 anonim ***** válasza:
29%

Kutató vagyok, és arra vagyok kíváncsi, el lehet-e pusztítani egy országot ha a legrosszabb embereket tesszük meg vezetőnek.

Ezért szavazok a Fideszre.

2023. nov. 27. 14:22
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

#21 "Én magamtól azt gondolnám, hogy érhet valamit, ha leleplezem a Fidesz hazudozásait vagy megpróbálom felnyitni az emberek szemét, hogy ez vagy az, amit mondanak miért nem több puszta manipulációnál, de ez sem hatásos, mert nem hisznek el semmit az emberek, azt sem, amit látnak."

HA le lehetne leplezni valamit - bármit - ami a fidesz manipulációja lenne, az valóban érne valamit.

A gond ott van, hogy nem azért nincs leleplezve mert valami csodálatos varázslat védi tőle a fideszt, hanem mert NINCS MIT leleplezni.

13 éve nyomjátok ugyanazokat a dumákat és még egyszer sem sikerült "leleplezni" vagyis bizonyítani. Ideje lenne végre felfogni, hogy azért nem sikerült, mert nem létezik az amit szerintetek le kellene leplezni.

A hazugságot nem a fidesz csinálja, hanem ti és titeket sorra leplez le az idő. EZÉRT nem változik meg az emberek véleménye.

2023. nov. 27. 16:01
 25/25 anonim ***** válasza:
62%

#24: értem 😂 Akkor olvass tovább is abból, amit idéztél: "ez sem hatásos, mert nem hisznek el semmit az emberek, azt sem, amit látnak".

Ezt nem lehet máshogy megfogalmazni. Az emberek vakon eszik azt, amit a Fidesz mond, amivel a Fidesz manipulálja az embereket. Mindent elhisztek, még azt is elhinnétek, hogy a tej nem fehér, hanem fekete, csak Gyurcsány... akkor is, ha egy nálatok tanultabb ember próbálná felnyitni a szemeteket. Nem szégyen belátni, hogy nem mindenki ért mindenhez, annak ellenére, hogy a facebook már tele van önjelölt jogászokkal. Hogy pl. a számokkal is hogyan tudják manipulálni az embereket, mikről miket hazudnak. Ezek olyan dolgok, amikre sosem lesz számotokra elfogadható bizonyíték, mert azt úgy hívják, hogy "pszichológia", amihhez nem értetek. Kellő intelligencia, önismeret, szaktudás kell hozzá, hogy felfogják az emberek a sorok közti hazugságokat, a manipulációt.

De egyszerűen ti szerettek így vakon beleélni a világba, mint ha minden olyan fsza lenne, meg azt hinni, hogy itt nincs semmi probléma, el sem gondolkodtok semmin, csak vertitek a nyálatokat, közben meg semmi más nem történik, csak felültök a Fidesz manipulációs vonatára. Én érzem megalázónak, hogy titeket ilyen könnyen tudnak az orrotoknál fogva vezetni, ti meg arra sem veszitek a fáradtságot, hogy elszégyeljétek magatok, vagy ne adj isten megtanulnátok értelmes ember módjára GONDOLKODNI!

És mielőtt azzal jönnél, hogy baloldali meg libsi meg Gyurcsány, meg mi a fszom vagyok, NEM! Én az vagyok, aki tudatosan él ebben az elcseszett országban, akit folyamatosan meglop a saját kormánya. Ugyanúgy, ahogy TITEKET IS, csak ti leszarjátok.

2023. nov. 28. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!