Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, miért hiszitek el...

Fideszesek, miért hiszitek el még mindig, hogy a Fidesz egy nemzeti keresztény párt?

Figyelt kérdés
Tehát mitől keresztény szerintetek a fidesz? Másokat lepedofiloznak, közben ők megvédték a pedofil Kaleta Gábort. Arról beszélnek, hogy meg kell védeni Európát az iszlámtól, közben támogatnák Törökország (75000000 muszlim) felvételét az EU-ba egy diktátorral (Erdogán szultán) az élen. A Hamászt elítélik, de közben egy árva szót nem szólnak, hogy Azerbajdzsán úgy bánik az örményekkel, mint ahogy a Hamász bánna a zsidókkal ha elég erős lenne hozzá katonailag.

2023. nov. 21. 21:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
Én leszarom, hogy ki minek gondolja. Amíg jobban élek az intézkedéseik miatt, addig rájuk fogok szavazni. Tessék jobbat mutatni, akkor majd oda szavazok.
2023. nov. 22. 08:07
 12/39 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem vagy csuhás, vagy felelőtlen gyerekgyártó, akkor bárkivel jobban járnál, mint ezzel az ostoba állattal. Csak olvass független médiát és nézz körül a világban.

2023. nov. 22. 08:25
 13/39 anonim ***** válasza:
90%

"Amíg jobban élek az intézkedéseik miatt, addig rájuk fogok szavazni."

Tehát te úgy gondolod, hogy a többszörösen fizetett árak miatt jobban élsz? :DDD

2023. nov. 22. 08:33
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
13, Én nem úgy gondolom, azt csak te költötted hozzá.
2023. nov. 22. 08:58
 15/39 anonim ***** válasza:
84%

Bocs, nem, ez volt az állításod: "jobban élek az intézkedéseik miatt"

Azt hozták össze, hogy keleti fizetések legyenek, de nyugati árak. Te ezt úgy értelmezed, hogy jobban élsz.

2023. nov. 22. 09:13
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
15, Ha te úgy gondolod, legyen úgy. Én nem úgy gondolom.
2023. nov. 22. 09:31
 17/39 Waff ***** válasza:
8%
Egyenlőre toronymagasan a fidesz a legjobb, vagyis az egyetlen párt aki le is tesz valamit az asztalra, nekem már az is felüdülés hogy náluk legalább nem megy a baloldaltól már olyan jól megszokott gyűlöletkeltés, cinikusság, uszítás. Jó gazdaságpolitika, családok támogatása, gigaberuházások Mo-ra hozatala. Remélem még sok-sok évig marad a fidesz, én tuti rájuk szavazok.
2023. nov. 22. 10:01
 18/39 anonim ***** válasza:
15%

"náluk legalább nem megy a baloldaltól már olyan jól megszokott gyűlöletkeltés, cinikusság, uszítás. "

Még csak szerda van, de máris megvan a hét poénja!

2023. nov. 22. 10:44
 19/39 anonim ***** válasza:
41%

Elárulom, hogy most is a baloldal van hatalmon. És ők jaratják csúcsra a gyűlöletkeltést. Hamarosan véget vetnek a független médiának is. Jól pofán kéne verni mindenkit, aki együttműködik velük.

2023. nov. 22. 10:53
 20/39 Waff ***** válasza:
46%

19@ "Jól pofán kéne verni mindenkit, aki együttműködik velük"

A szeretet nyelvén szóltok, igen :)

2023. nov. 22. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!