Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóra válltak az indexxel...

Valóra válltak az indexxel kapcsolatos aggodalmak?

Figyelt kérdés
Én olvasom az indexet is (meg a telexet is), de nekem úgy tűnik, hogy az index inkább középre húz.

2023. nov. 21. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Igen, hiszen onnantól, hogy a Telexesek kiváltak, jelentős olvasottsági számokat könyvelhettek el.
2023. nov. 21. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

A szélbalos radikálisok kiválása jót tett az indexnek.

Akinek az a normális lap, amelyik 0-24 orbánozik az olvasson csak telexet, és hvg-t.

2023. nov. 21. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Az index továbbra is baloldali, de már nem olyan szélsőséges hangvételű (azt a telex viszi tovább), és néha írnak igazat is. Gyakorlatilag egy baloldali hírportálból lett kettő.
2023. nov. 21. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Régen sokkal inkább baloldali volt az index, bár a politikától független cikkekkel akkor sem volt gond. Szerintem jót tett neki, hogy a szélsőségesen baloldaliak kiváltak. Szerintem az index átvette kicsit a régen középen mozgó Origó szerepét. Valahol csodálom, hogy ezt hagyta a kormány.
2023. nov. 21. 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Indexszel
2023. nov. 21. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Hazudnak ők is, csak nem olyan ocsmányul, mint a többiek (origo, pestisracok, mandiner, magyarhirlap stb.).

Ebben a színjátékban ők a jó zsaru szerepét játsszák el.

2023. nov. 21. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Egyelőre kevesebb szenny van rajta, mint az origón, de már kerüli azokat a témákat, amik az egykori liberálisokra rossz fényt vetnének.
2023. nov. 21. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Az miért baj ha egy média középre húz?

Nem az lenne az üdvös, ha nem egy irányba lejtene csak a tartalom?

2023. nov. 21. 11:31
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Mert a baloldali a nagy független média ugyebár...
2023. nov. 21. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Sokkal jobb lett az index, nem véletlenül tartotta meg a pozícióit, míg a telex szenved.
2023. nov. 21. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!