Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha multis érzékenyítő tréninge...

Ha multis érzékenyítő tréningen megkérdik, hogy bűnösnek érzem-e magam a faji és szexuális kisebbségek hátrányos helyzete miatt, akkor kötelező azt mondani, hogy igen?

Figyelt kérdés
Nálunk a cégnél tényleg nagyon túltolják a politikai korrektséget és ezt a "diversity" dolgot. Mivel eléggé amerikai mintára csinálnak mindent ezért kötelező ilyen érzékenyítő tréningeken résztvenni, ahol kihozzák, hogy a nők, színesek, melegek, transzok, stb mennyire áldozatok és semmilyen szinten nem szabad megjegyzéseket tenni rájuk, minél inkább fel kell karolni őket. Sokszor ilyen interaktív is az egész és félek, ha véletlenül egyszer engem felszólítanak és megkérdik, hogy te mint fehér férfi bűnösnek érzed-e magad az ők helyzetük miatt és azt mondom nem, akkor kirúgnak. És még ezek után azt mondják, hogy nincs véleménydiktatúra, mikor így nyomják a woke ideológiát.

2023. nov. 21. 08:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

10# de attól még Kovács Géza nem bűnös! Ekkora fa****got már!

Én biztos azt mondanám hogy nem, mert nem tettem semmit ellenük.

2023. nov. 23. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
ne járj beta nevelőbe kérdező
2023. nov. 23. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem alaptalan a dolog. Nem minden multicégnél van, de pl. beszámoltak ilyenekról:

[link]

Kínos lehet. Nem csodálom, hogy zavarja a kérdezőt is. Hiszen ha nem vallaná bűnösnek magát, akkor féltheti az állását egy ilyen cégnél.

Egyébként nem vagyok jobbos. Sőt, 10 éve még olyanokat is olvastam, hogy a fideszes békemenetre kihajtották a fideszes céegk a dolgozóikat, azok meg nem mertek távol maradni, mert féltették a munkájukat.

Szomorú, hogy itt tartunk.

Ez az LMBTQ-társaság is azért tud ilyen befolyásra szert tenni, mert nem merik megállítani őket. Mindenki félti az állását, karrierjét és hallgat. Ez a baj. A,úgy én toleráns vagyok velük, de amit az elmlt 10 évben művelnek, az nekem is sok.

2023. nov. 24. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok. Itt van az ellenoldali hasonló botrány:

[link]

2023. nov. 24. 11:29
 15/15 LaudeturJesusChristzs ***** válasza:
0%
Maximum a túlzott térnyerésük miatt érezhetNÉM magam bűnösnek, de nem érzem.
2023. nov. 25. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!