Ha multis érzékenyítő tréningen megkérdik, hogy bűnösnek érzem-e magam a faji és szexuális kisebbségek hátrányos helyzete miatt, akkor kötelező azt mondani, hogy igen?
10# de attól még Kovács Géza nem bűnös! Ekkora fa****got már!
Én biztos azt mondanám hogy nem, mert nem tettem semmit ellenük.
Nem alaptalan a dolog. Nem minden multicégnél van, de pl. beszámoltak ilyenekról:
Kínos lehet. Nem csodálom, hogy zavarja a kérdezőt is. Hiszen ha nem vallaná bűnösnek magát, akkor féltheti az állását egy ilyen cégnél.
Egyébként nem vagyok jobbos. Sőt, 10 éve még olyanokat is olvastam, hogy a fideszes békemenetre kihajtották a fideszes céegk a dolgozóikat, azok meg nem mertek távol maradni, mert féltették a munkájukat.
Szomorú, hogy itt tartunk.
Ez az LMBTQ-társaság is azért tud ilyen befolyásra szert tenni, mert nem merik megállítani őket. Mindenki félti az állását, karrierjét és hallgat. Ez a baj. A,úgy én toleráns vagyok velük, de amit az elmlt 10 évben művelnek, az nekem is sok.
13-as vagyok. Itt van az ellenoldali hasonló botrány:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!