Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Helyesen állapította meg...

Helyesen állapította meg Schiffer, hogy Orbán Viktor nagyon jól megérezte, hogy az emberek nem pusztán csak egzisztenciális kérdések mentén döntik el, hogy számukra milyen a jó élet?

Figyelt kérdés

[link]

„Ott van a magyar társadalomban a meghasadtság – ami nem magyar sajátosság, hanem a globalizáció hozadéka –, hogy valakinek szülőhazája e lángoktól ölelt kis ország, valakinek pedig csak a lakóhelye”

"...amikor olimpia van, és van valami sikeresség, akkor bizony végig nézem. Életem egyik legfelemelőbb érzése volt, hogy pont az 50. Születésnapomon Eb-t játszunk itt Budapesten és a világbajnok csapatnak a magyar válogatott berúgja a vezető gólt.” - jelentette ki az ügyvéd a foci EB-re való kijutás kapcsán.

Mondjuk az nem egészen érthető, miért köti mindezen életérzéseket a miniszterelnökhöz, de ő tudja.

2023. nov. 21. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha helyes a megállapitás, attól több fizetése lesz a tanároknak és jobb lesz az oktatás körülménye?
2023. nov. 21. 07:56
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ez az amit a többi ellenzéki - ballibes - politikus nem tud felfogni, hogy Schiffernek igaza van és a magyar emberek nem oda szavaznak ahol alapjövedelmet, több segélyt meg hasonló újkomcsi ígérgetéseket hallanak.

Nem azért mert a magyar embereknek nem lenne nagyon fontos a megélhetése - az, rendkívül fontos. De megtapasztalták mit csináltak azok akik korábban is ezt ígérgették és emlékszenek rá, hogy a ballibek kampányban mindig hazudnak, ha meg hatalomba kerülnek akkor nem adnak, hanem mindenkit kifosztanak - és közben az országot is tönkreteszik, kiárusítják és az életünk más részeiben is csak lerombolnak mindent amit lehet.

2023. nov. 21. 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
1: Nem, de nem is ez a kérdés. A tanárok bérfejlesztési programja folyamatban, és ehhez semmi köze.
2023. nov. 21. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az általad idézett cikk leginkább a polarizációt emeli ki, vagyis hogy az emberek!egy része! számára ez fontosabb lehet, bár szerintem a különböző nemzetkoncepciókat és az emberek elitsporthoz való viszonyát leegyszerűsíti.

Engem például nem izgat egy olimpiai győzelem, mert szerintem az egy csapat, vagy egy egyén teljesítménye, megkérdőjelezhető közhasznúsággal, nem ingyen.Elfogadom, ha ez másoknak fontos, de nekem nem az. Szerintem ha már a sportról van szó, fontosabb az emberek sporthoz val viszonya és az egészsége, amiben fogalmazzunk úgy hogy európai összehasonlításban rosszul állunk.

Engem a fideszben nagyon zavar, hogy kisajátítja a nemzet fogalmát, és ráhúzza a saját ideológiáját.

Én például nem neveznék valakit hazafinak, aki nem törődik az embertársai szenvedésének, esetleg még beléjük is rúg, de úgy látszik ez nem fér bele a fidesz nemzet illetve kereszténység definíciójába.

2023. nov. 21. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!