Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP után Donáth Anna az...

MZP után Donáth Anna az ellenzék új messiása?

Figyelt kérdés
Jobb híján ő maradt? Szerintem ő még MZP-nél is jobban elvérzik majd. A lejárató propaganda gépezet bedarálja Annácskát. Komolyan nincs jobb alternatíva?
2023. nov. 19. 02:13
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

A NER halálcsillag bárkit bedarál, bárkit! Nem beszélve hogy balról is vannak segítői.

Itt szép lehetsz, okos nem! Ez a rendszer így nem legyőzhető.

2023. nov. 19. 02:27
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Akárki is lesz az ellenzék jelöltje előre tudom, hogy homofób bu2i, antiszemita zsidó és egyben keresztényellenes muszlin terrorista lesz a prpopagandák szerint.
2023. nov. 19. 04:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. nov. 19. 05:17
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Ez a rendszer legyőzhető. Jobb ajánlatot kell tenni. Ha ők megértették az 1-1,5 millió agyhalott félelmeit és arra rájátszanak a propagandájukkal, akkor az nem fog menni, hogy de nem is, mert európai értékek...

Eszem-f@szom, olyan hülyék vagytok mint a seggem.

2023. nov. 19. 05:24
 5/9 Barnabas333 ***** válasza:
100%
4es csak nincs egy normális ellenzék, én még értelmes mit tennénk máshogyant nem hallottam senkitől. Az én gondjaim meg egy politikus se oldja meg, olcsó ingatlan, asszony elhidegült...
2023. nov. 19. 06:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 Igen, tkp. ezt mondom én is. Ki az a hülye, akinek baja van ezzel a rendszerrel és még nincs tisztában azzal, hogy mi is a baja? Ha még egy leleplezést, O1G-t nyomnak, hülye vidékiznek, európai értékeznek, akkor majd a fejéhez kap a paraszt és azt mondja, mégis az Annácskára szavazok!

Hát tiszta hülyék. Értsék már meg, hogy egyetlen fideszes szavazót sem fognak átállítani O1G-zéssel. Anyámon látom hogy még elszántabbak lesznek.

Aki meg O1G-re recskázik, az már 5-10 éve anti NER szavazó.

Kormányképességet, hitelességet és a fideszénél jobb ajánlatot kell mutatni, akkor le lehet őket váltani. Egyik sincs. Ez a baj.

2023. nov. 19. 07:00
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Itt lehet akármilyen alkalmas egy ellenzéki ebben a választási rendszerben, totál esélytelen. Hatalmas hátránnyal indul minden ellenzéki mert ezzel az agymosó propagandagépezettel amivel a Ner működik nem lehet a versenyt felvenni.
2023. nov. 19. 08:46
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Bárki lesz az ellenzéki jelölt, az origó másnap megrágalmazza azzal, hogy Soros által pénzelt háborús bűnös, amit szépen átvesz a közmédia és 7/24 ütve fúróval fogják a nép fejébe döngölni a hazugságot. 2050-ben lesz egy helyreigazítási per, amiben 40 000 forintra fogják megbüntetni a rágalmazót, amit az állam fog kifizetni. Üdv a magyar demokráciában!
2023. nov. 19. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, ez önáltatás. Tessék levenni a szemellenzőt, mert így ők a hibásak azért is, hogy ti vagytok a hülyék
2023. nov. 19. 16:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!