Viktor szerint az EU-t nem elhagyni kell hanem megváltoztatni. Egyetértesz vele?
Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 18:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom
26 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
No persze kérdés hogy ha nem sikerül megváltoztatni akkor mit fog mondani.
2023. nov. 18. 18:40
3/10 anonim 

válasza:

A történelem során mindig voltak politikai változások. Ott volt a feudalizmus, ami összeomlott. Régen a nők nem szavazhattak, ma már igen. Szerintem nem valószínű tehát, hogy az EU is ebben az állapotban marad örökké. Persze, a változás nem feltétlenül egy gyors folyamat, tehát sokáig még ebben a formában fogjuk látni.
4/10 anonim 

válasza:

Igaza van, meg kell szűntetni, hogy egy ország elég legyen a vétóhoz bizonyos esetekben. És szigorúbban kell kezelni a renitens, hazánkhoz hasonló tagállamokat.
5/10 anonim 

válasza:

Ő kinézi ezekből az EU-s vezetőkből, hogy képesek lesznek reformokra? A saját maguk által okozott problémákra is 10 évvel később adnak katasztrofális megoldásokat. És akkor majd ők képesek megváltozni...mondtam én, hogy ilyen szempontból Orbán túl naiv...
6/10 anonim 

válasza:

Nem az EU-ból kell kilépni, hanem Orbántól és a Fidesztől megszabadulni. Akkor rögtön minden jobb lenne itthon és az EU-ban is.🤔
7/10 anonim 

válasza:

6
Mert ez miben változtatna az EU katasztrofális migrációs elképzekésein?
8/10 anonim 

válasza:

Teljes mértékben.
Az EU vissza kéne térjen az eredetileg célul kitűzött gazdasági összefogáshoz.
Jelenleg politikai és ideológiai elgondolások mentén próbálnak a tagországok belügyeibe beavatkozni. Ez csak széthúzáshoz vezet.
9/10 anonim 

válasza:

8
Ne írj ilyet, mert kapunk még vagy három 7-es cikkejt 😆
10/10 anonim 

válasza:

Az EU-nak kéne megváltoztatni Orbán Viktort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!